Θλάση ο Ιβάνκο

Στο Ιράν ο αμυντικός του Παναιγιαλείου, Νίμα Νταγκεστάνι.

Στο γήπεδο επιστρέφει την Τρίτη (14/03) ο Παναιγιάλειος μετά το διήμερο ρεπό και θα ξεκινήσει προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τον Αγροτικό Αστέρα. Μία δύσκολη έξοδος για την ομάδα του Αιγίου και τον βαθμό δυσκολίας αυξάνουν τα πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα, εκτός των τιμωρημένων Καζναφέρη, Μωυσίδη, Ρότα, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι θα λείψει και ο Ιβάνκο.

Ο Ουκρανός επιθετικός, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έχει υποστεί θλάση, κάτι που θα ξεκαθαρίσει με τα αποτελέσματα της μαγνητικής που θα κάνει την Τρίτη (14/03). Μαγνητική θα κάνει και ο Σκαρτσίλας λόγω ενός σφιξίματος στον προσαγωγό, αν και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σε ό,τι αφορά στον Ιρανό αμυντικό, Νίμα Νταγκεστάνι, οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι βρίσκεται στην πατρίδα του για να τακτοποιήσει θέματα που αφορούν στη βίζα του, αλλά και στον Στρατό. Η αναχώρησή του από το Ιράν έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Τρίτης (14/03). Ο Ηλίας Τσιλιγκίρης, τέλος, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό.

Last modified onΤρίτη, 14 Μάρτιος 2017 00:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep