Διήμερο και... κάρτες

Πολλές οι απουσίες του Παναιγιαλείου για το εκτός έδρας ματς με τον Αγροτικό Αστέρα.

Το αήττητο σερί του Παναιγιαλείου εντός έδρας διευρύνθηκε στα 13 ματς. Οι «μελανόλευκοι» έβγαλαν πάθος και θέληση απέναντι στον Απόλλωνα, έδειξαν ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο, όμως σημείωσαν ότι θα μπορούσαν σε κάποια κόντρα επίθεση να βρουν δίχτυα και να πανηγυρίσουν μία σπουδαία νίκη.

Ο τεχνικός, Δημήτρης Σπανός έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και από την Τρίτη (14/03) θα ξεκινήσει προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα. Ωστόσο, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι η ομάδα του Αιγίου θα παραταχθεί με πολλές απουσίες στον Εύοσμο. Συγκεκριμένα, ο Καζναφέρης θα λείψει λόγω κόκκινης, όμως είχε δηλωθεί να εκτίσει με Αγροτικό, Πανσερραϊκό, οπότε θα χάσει τα τρία προσεχή παιχνίδια της ομάδας του.

Τιμωρημένος για το ματς της 21ης αγωνιστικής είναι ο Μωυσίδης, ενώ 7 κίτρινες συμπλήρωσε και ο Ρότα. Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι θα εκτίσει την ποινή του στις αναμετρήσεις με τον Αγροτικό Αστέρα και τον Πανσερραϊκό. Εκτός αυτού, όμως 4 κίτρινες συμπλήρωσε ο Τσιλιγκίρης και θα χάσει ένα από τα δύο προσεχή εκτός έδρας παιχνίδια, δηλαδή, είτε αυτό στον Εύοσμο, είτε αυτό με τον Αχαρναϊκό.

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2017 13:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep