«Κατάθεση ψυχής»

Ικανοποιημένος από την προσήλωση των παικτών του Αγροτικού Αστέρα παρά τα όσα συνέβησαν μέσα στην εβδομάδα εμφανίστηκε ο Νίκος Καραμπετάκης.

Ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα έκανε λόγο για «κατάθεση ψυχής», ενώ σχολίασε και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας εντός της εβδομάδας. Το FL News βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει όλα όσα είπε ο Νίκος Καραμπετάκης μετά την εκτός έδρας νίκη (2-1) επί της Καλλιθέας:

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας, γιατί προερχόμασταν από συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα εκτός έδρας. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Στις λίγες φάσεις που δημιουργήσαμε, ευτυχήσαμε να σκοράρουμε και πήραμε το αποτέλεσμα. Η Καλλιθέα μπήκε καλύτερα από εμάς, στο πρώτο 20λεπτο ήταν καλύτερη, δημιούργησε δύο φάσεις και θα μπορούσε να προηγηθεί. Το ματς σε αυτή την περίπτωση θα είχε διαφορετική εξέλιξη, αν προηγούνταν.

Εμείς ευτυχήσαμε, δεν δεχθήκαμε γκολ, στη συνέχεια ισορροπήσαμε, είχαμε καλή κατοχή μπάλας, και δεν ήρθαν τα γκολ, γιατί δεν είχαμε καλή τελική πάσα. Στο δεύτερο μέρος το διορθώσαμε, δημιουργήσαμε δύο τρεις καλές προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Σκοράραμε σε μία από αυτές. Δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ, που ήταν καταπληκτική εκτέλεση όμως. Χάσαμε τη μπάλα και το δεχθήκαμε. Στην επόμενη φάση, με μία πολύ καλή πάσα, βάλαμε και το δεύτερο γκολ.

Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, για την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, την  προσήλωση, γιατί ξέραμε τα πλεονεκτήματα της Καλλιθέας, κλείσαμε τους χώρους και χτυπήσαμε στην αντεπίθεση. Συγχαρητήρια για τη φιλοξενία, η Καλλιθέα έχει καλή ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Κάποιοι παίκτες της θα παίξουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες και αυτό κάνει πολύ σπουδαία αυτή τη νίκη».

Για τα όσα συνέβησαν εντός της εβδομάδας και τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας:

«Στο ποδόσφαιρο πάντα κοιτάμε την επόμενη ημέρα. Όποιες αποφάσεις λαμβάνονται, είναι με γνώμονα το καλός της ομάδας. Δείξαμε ότι το ξεπεράσαμε, ό,τι δυσκολία βρήκαμε την ξεπεράσαμε και η ομάδα έδειξε διαφορετικό πρόσωπο σε εκτός έδρας, που συνοδεύτηκε με νίκη. Είναι ευτυχία αυτό για εμάς».

Ο Κώστας Θεοδωρίδης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την πολύ μεγάλη νίκη. Κάναμε μεγάλο ταξίδι, ήρθαμε σε μία δύσκολη έδρα. Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, όμως είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί έσπασε το ρόδι στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πήραμε μία νίκη, παρόλο που ισοφαριστήκαμε, σκοράραμε ξανά και νικήσαμε. Δείχνει ότι είμαστε μία μεγάλη οικογένεια και θα συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο και εντός και εκτός».

Για τα όσα συνέβησαν μέσα στην εβδομάδα και αν τον επηρεάζουν:

«Δεν με επηρεάζουν, είμαι επαγγελματίας και δεν έχω να πω κάτι. Όλα έχουν λυθεί δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Last modified onΔευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 15:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep