«Ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό»

Ο Θωμάς Μεταξάς μίλησε για τους στόχους του Αγροτικού Αστέρα την επόμενη σεζόν και για το ματς με την Καλλιθέα.


Η δημιουργία μίας ομάδας, που την επόμενη σεζόν δεν θα πρωταγωνιστεί μόνο, αλλά θα κάνει πρωταθλητισμό κυνηγώντας την άνοδο στη Super League, είναι ο στόχος των ανθρώπων του Αγροτικού Αστέρα, όπως σημείωσε ο Θωμάς Μεταξάς.

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Καραμπετάκη δήλωσε χαρακτηριστικά στην «ΑRENA PRESS» πως «χτίζουμε σήμερα την ομάδα του αύριο» και αναφέρθηκε παράλληλα και στο κυριακάτικο (12/03) παιχνίδι με την Καλλιθέα, τονίζοντας πως οι «σταχυοφόροι» πηγαίνουν για το «διπλό».

«Υπήρξαν επαφές για να συνεργαστώ με τον Αστέρα και το καλοκαίρι, με προπονητή τον Κώστα Γεωργιάδη. Η παρουσία μου έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα για τον Νίκο Καραμπετάκη, για την ανάλυση αντιπάλων και την ανάδειξη παικτών. Η διοίκηση είναι πολύ κοντά μας, ως εκεί που πρέπει όμως, μακριά από το αγωνιστικό κομμάτι. Έχουμε λυμένα προβλήματα, αξιόλογες εγκαταστάσεις και εχέγγυα να δουλεύουμε καθημερινά σε πολύ υψηλό επίπεδο. Δεν μιλάμε για βαθμολογική θέση, χτίζουμε σήμερα την ομάδα του αύριο. Υπάρχει χρόνος αξιολόγησης του ρόστερ. Ξεκάθαρος στόχος του χρόνου θα είναι μια ομάδα που όχι απλά θα πρωταγωνιστεί, αλλά θα κάνει πρωταθλητισμό, κυνηγώντας τη Super League. Μετά τη νίκη με τα Χανιά δουλέψαμε καλά, είμαστε σε καλή κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά και πάμε για διπλό στην Καλλιθέα», ήταν τα λόγια του.

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2017 10:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep