«Δεν μπερδεύομαι»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος σχολίασε για την ένσταση που κατέθεσε ο ΟΦΗ κατά της Λαμίας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε ότι δεν είναι δική του δουλειά το θέμα της ένστασης, αλλά της διοίκησης που οφείλει να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα δύο πρόσωπα που είχε η ομάδα του στο ματς με τον Αιγινιακό:

«Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ήμασταν κυρίαρχοι, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και αν είχαμε καλύτερο ρυθμό θα μπορούσαμε να βγάλουμε καλύτερες ευκαιρίες. Αντίθετα στο δεύτερο, ο Αιγινιακός ήταν καλύτερος, εμείς μπήκαμε πολύ άσχημα και με προβληματίζει αυτή η εικόνα. Νομίζω ότι η εικόνα οφείλεται στο άγχος για τους βαθμούς όμως η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε. Αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί και πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την ένσταση που κατέθεσε ο ΟΦΗ:
«Εγώ ως προπονητής δεν μπερδεύομαι σε αυτά, άλλη είναι η δουλειά μου. Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια λάθη, εάν έχουν γίνει, δουλειά της διοίκησης είναι να προασπίζει τα συμφέροντα της ομάδας».

Για τη συνέχεια είπε:
«Η ομάδα είναι πίσω βαθμολογικά, βεβαίως μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ πρέπει να κοιτάζει ψηλά. Δεν πρέπει να έχουμε εικόνα σαν του δευτέρου ημιχρόνου, γιατί θα το πληρώσουμε την επόμενη φορά. Έχει 17 ματς ακόμα και τους περισσότερους ανταγωνιστές μας τους έχουμε μέσα στην έδρα μας».

πηγή: gentikoule.gr

Last modified onΤετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 18:18

1 comment

  • ΛΑΜΙΩΤΗΣ
    ΛΑΜΙΩΤΗΣ Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 20:54 Comment Link

    ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΠΩΣ ΤΗ ΛΆΜΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΥΠΟΔΟΧΗ, ΗΤΟΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ "ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ", ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep