Επίσημα ένσταση

Ο ΟΦΗ γνωστοποίησε ότι κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της Λαμίας στον αγώνα με τη Σπάρτη.

Η δεύτερη ομάδα μετά τον Άρη που καταθέτει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της Λαμίας στην αναμέτρηση με τη Σπάρτη έγινε ο ΟΦΗ. Όπως αναμενόταν, η ομάδα του Ηρακλείου κινήθηκε νομικά, έχοντας άμεσο έννομο συμφέρον. Σε ανακοίνωσή τους οι «μελανόλευκοι» ανέφεραν:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, έχοντας έννομο συμφέρον, προχώρησε την Τετάρτη (22/2), μετά απο ενέργειες του νομικού επιτελείου της ομάδας, στην κατάθεση καταγγελίας-ένστασης για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Λαμίας 1964, στο παιχνίδι με την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ».

Last modified onΤετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 13:53

2 comments

  • ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ [ΝΩΝΤΑΣ] ΚΑΡΑΜΠΟΥΣΤΑΝΗΣ
    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ [ΝΩΝΤΑΣ] ΚΑΡΑΜΠΟΥΣΤΑΝΗΣ Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 17:06 Comment Link

    ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΜΨΗΦΕΙ,Α;ΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΜΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΛΑΜΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛ,ΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ, ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΜΠΟΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ "ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΕΙ Η ΜΥΙΓΑ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΤΣΑΛΙ" ΤΟΤΕ. ΟΥΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΔΑΛΟ ΘΕΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ Γ....ΚΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΑΝΤΑΜΟΙΒΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΛΟΙΠΟΝ .

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 14:06 Comment Link

    ΠΑΡ΄ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΕ, ΕΦΟΣΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΑΣ, ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΤΟ Β΄ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ, ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΠΟΣΑΣΤΕ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΣΑΣ ΔΙΑΦΥΓΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΦΘΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep