«Ήξερα ότι θα αποβληθώ»

Η φιλία του Ρόβα με τον διαιτητή Τίκα, τα παράπονα και η πρόβλεψη για αποτέλεσμα του Άρη στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 μίλησε ο αρχηγός του Άρη, Βασίλης Ρόβας για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο μέσος των «κίτρινων» υποστήριξε ότι μετά την πρώτη κίτρινη που πήρε, ήξερε μέσα του ότι θα αποβληθεί, ενώ μίλησε για τη φιλία του με τον διαιτητή Τίκα και τα παράπονα για το πέναλτι που αρνήθηκε στη φάση των Ρέτσου - Καπνίδη. Προέβλεψε, μάλιστα, ότι οι Θεσσαλονικείς θα πάρουν καλό αποτέλεσμα στη ρεβάνς.

Για το ματς Κυπέλλου και ότι φάνηκε ότι ο Άρης είναι ομάδα Super League:

«Το είδε ο κόσμος. Δεν έχει καμία σχέση το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με την Α' Εθνική. Ο ποιοτικός ποδοσφαιριστής που αξίζει να παίζει σε μεγάλες ομάδες είναι πολύ δύσκολο να δείξει το ταλέντο του στη Β' Εθνική. Αν δεν είσαι ποδοσφαιριστής, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Όταν παίζεις με τον Άρη, μία μεγάλη ομάδα δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Όλοι βλέπουν ότι απέναντι στον Άρη οι ομάδες δίνουν το 200% και την επόμενη αγωνιστική πάνε και χάνουν. Το κίνητρο είναι μεγάλο. Παίζουν όλοι κλειστά για το αποτέλεσμα. Θέλουν να διακριθούν και είναι δύσκολο, γιατί παίζουν αντιποδόσφαιρο. Στην Α' Εθνική, ευτυχώς, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο».

Για τον στόχο της ανόδου:

«Ο Άρης, είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλον πρέπει να ανέβει. Έχω δει ότι βγάζουν το κόμπλεξ τους απέναντι στον Άρη. Δεν θέλω να πω κάτι για τη διαιτησία, αλλά δεν μας βοηθάνε. Είμαστε μόνο εμείς, ο κόουτς, η διοίκηση και ο λαός του Άρη. Να προστατεύσουν τον ποδοσφαιριστή ζητάμε, όχι κάτι παρπάνω, το 50-50. Ο Άρης έχει το καλύτερο ρόστερ στη Β' Εθνική, πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και όταν παίζουμε εκτός έδρας όλοι είναι εναντίον μας. Ψυχολογικα ο ποδοσφαιριστής επηρεάζεται».

Για την αποβολή του:

«Είναι στενάχωρο. Ό,τι και να γινόταν πίστευα μέσα μου ότι μετά την πρώτη κίτρινη κάποια στιγμή θα έπαιρνα και κόκκινη. Δεν ξέρω γιατί. Είμαστε φίλοι με τον διαιτητή Τίκα, μεγαλώσαμε μαζί. Δεν ήθελα να με βοηθήσει. Είναι αδιανόητο, ένας φίλος να σου βγάζει κόκκινη κάρτα. Δεν έβρισα. Διαμαρτυρήθηκα και μου έδειξε την πρώτη κίτρινη».

Αν του είπε κάτι μετά το τέλος του αγώνα:

«Ήμουν πολύ στενοχωρημένος. Θα τον δω στην Καρδίτσα, αλλά δεν θα τον κεράσω καφέ. Η πρώτη κάρτα ήταν αδικαιολόγητη. Τη δεύτερη, εντάκει, αν ήθελε την έδινε».

Για το πέναλτι που ζητά ο Άρης:

«Είναι αποβολή και πέναλτι. Ο διαιτητής δεν βοηθούσε λίγο την ομάδα μου. Να πάρουμε σφυρίγματα, ανάσες. Ό,τι μας αξίζει. Είμαι της άποψης να βοηθάμε το ποδόσφαιρο. Πρέπει να σέβονται τη φανέλα που ιδρώνεις. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη να πάρει σφυρίγματα για να κερδίσει. Εγώ θα ασχολούμαι πολλά ακόμα χρόνια με το ποδόσφαιρο. Πρέπει να βγαίνουν Έλληνες ποδοσφαιριστές και να σέβονται τη δουλειά του άλλου οι διαιτητές.

Η φάση έγινε μπροστά στον πάγκο μας. Αν ήθελε να το δώσει το πέναλτι, θα το έδινε. Δεν ασχολούμαι μετά το τέλος του αγώνα, ούτε πήγα να διαμαρτυρηθώ. Δεν ξέρω αν πήγε κάποιος άλλος».

Αν ο Άρης δικαιούνταν κάτι καλύτερο:

«Ναι. Ήμασταν πιο παθιασμένοι, το θέλαμε πιο πολύ και το 1-0 θα ήταν το πιο δίκαιο. Ο Άρης όπου και αν παίζει είναι υποχρεωμένος για τη νίκη. Και θεωρώ ότι στο «Καραϊσκάκης» θα πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω στην ομάδα και είμαστε γι' αυτά τα μεγάλα ματς».

Για τον Αναστόπουλο:

«Είναι ένας προπονητής που καταλαβαίνει τον ποδοσφαιριστή και ξέρει τι πρέπει να πάρει απο αυτόν. Δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα που έχει πάρει. Έχει και καλά αποτελέσματα στο «Καραϊσκάκης». Και με τα Γιάννινα πήραμε 2-2 και με τον ΟΦΗ, οπότε δεν θα είναι εύκολο».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΠέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 12:09

1 comment

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 14:24 Comment Link

    ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΡΟΒΑ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ "Η ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ, Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,[ΓΙΑΤΙ ΤΡΙΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΩΣ] ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ", ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Η ΔΗΛΩΣΗ, ΚΡΥΒΕΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΚΑΘΕ ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΣΕ ΚΑΤΙ "ΠΟΝΗΡΟ". ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ "ΚΙΝΗΣΕΙΣ", ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ FOOTBALL, ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep