Ένεση… ψυχολογίας και τώρα ΟΦΗ

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση επί του Ολυμπιακού, στον Άρη θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη στη δύσκολη σειρά αγώνων που ακολουθούν.

Τη μεγαλειώδη εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό (1-1) στο «Κλ. Βικελίδης» κρατούν στον Άρη και ετοιμάζονται για ανάλογη απόδοση και στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια πρωταθλήματος που ακολουθούν.

Οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Πειραιά στην πρωτεύουσα την ερχόμενη Πέμπτη (2/2) στο πλαίσιο της ρεβάνς για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο προς το παρόν στρέφουν το βλέμμα τους στον αγώνα με τον ΟΦΗ του Νίκου Παπαδόπουλου το Σάββατο (28/1) για την 13η αγωνιστική της Football League. 

Στόχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά και την… ένεση ψυχολογίας που έγινε απέναντι στον Ολυμπιακό θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη στη δύσκολη σειρά αγώνων που έχουν μπροστά τους, αφού μετά τους «ασπρόμαυρους» ακολουθούν Λαμία, Απόλλων Σμύρνης και Αγροτικός Αστέρας.

Έτσι, η προσοχή είναι πλέον στο ματς απέναντι στον ΟΦΗ, όπου τόσο η ομάδα όσο και ο κόσμος ετοιμάζονται για μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση.

Last modified onΠέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 10:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep