Τέλος και επίσημα Ταΐρης, Παραΐμπα

Η Καλλονή ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τους δύο ποδοσφαιριστές

Ελεύθεροι να διαπραγματευτούν το μέλλον τους είναι και με τη βούλα οι Δημήτρης Ταΐρης και Άντερσον Παραΐμπα. Την Πέμπτη (19/1) η ΠΑΕ Καλλονή ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τους δύο ποδοσφαιριστές, τους οποίους και ευχαρίστησε για την προσφορά τους.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας, για την αποδέσμευση του οποίου σας είχε ενημερώσει το FL News, κατέγραψε με τον σύλλογο της Μυτιλήνης 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, που επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για να αποχωρήσει, έπαιξε σε 9 αγώνες στο πρωτάθλημα και σε 1 στο Κύπελλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ταΐρη. Παράλληλα, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της και με τον ποδοσφαιριστή Άντερσον Παραΐμπα, ο οποίος επικαλέστηκε σοβαρούς οικογενειακούς λόγους και δε θα καταφέρει να συνεχίσει στην ομάδα μας. Αμφότερους τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Last modified onΠέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 13:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep