«Κακό το αποτέλεσμα»

Για την καλύτερη φετινή εμφάνιση της Καλλονής έκανε λόγο ο Δημητρής Γαβαλάς, παρά την ήττα στην Ελευσίνα.

Έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να φύγει από την Ελευσίνα έστω με τον βαθμό, αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-1. Η Καλλονή πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, αλλά το αποτέλεσμα άφησε μία μεγάλη πικρία στους νησιώτες, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του Δημήτρη Γαβαλά αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο έμπειρος τεχνικός ήταν σκασμένος και δεν μπορούσε να πιστέψει πώς χάθηκε η νίκη μέσα από τα χέρια των ποδοσφαιριστών του.

Το FL Νews βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και σας παραθέτει όλα όσα είπε ο προπονητής της Καλλονής:

«Για εμάς, το σημερινό αποτέλεσμα είναι κακό. Κάναμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Αγωνιστήκαμε πολύ καλά, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο μέρος μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, χάσαμε πέναλτι και πολλές ευκαιρίες για γκολ. Τελικά, ο αντίπαλος ήταν αυτός που τα πέτυχε και ηττηθήκαμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εμφάνιση. Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τα όποια λάθη κάνουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλύτερα».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Θανάσης Ρεπετσάς, ο οποίος φύσαγε και ξεφύσαγε, καθώς δεν μπορούσε να χωνέψει τον τρόπο που ήρθε η ήττα: «Το αποτέλεσμα είναι μαγική εικόνα. Έτσι, όμως, είναι το ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος ευτύχησε στις λίγες ευκαιρίες που έκανε να βάλει τα γκολ και να κερδίσει. Εμείς χάσαμε το πέναλτι και σε μία φάση που δεν μύριζε, δεχθήκαμε το 2-1 και χάσαμε. Δεν το βάζουμε κάτω, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Θέλουμε μέχρι το τέλος να παλέψουμε και θα χαμογελάσουμε».

Last modified onΤετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep