«Καίγεται» για αριστερό μπακ

Υπέγραψαν Τρίγκας, Γκούφα στον Παναιγιάλειο. Προς υπογραφές ο Μπλέτσας, προτάθηκε ο Βουτσιώτης.

Εβδομάδα ενίσχυσης θα διανύσει ο Παναιγιάλειος. Το ρόστερ αυτή τη στιγμή αριθμεί 17 ποδοσφαιριστές, οπότε για να φτάσουν οι «μελανόλευκοι» τους 25 ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αποκτηθούν οκτώ. Οι πρώτες προσθήκες που ολοκληρώθηκαν είναι αυτές των Νίκου Τρίγκα, Αρμάντο Γκούφα από τον Απόλλωνα, ενώ το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα αποκτηθεί και ο Γιώργος Μπλέτσας που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή.

Στην ομάδα του Αιγίου προτάθηκε και ο Δημήτρης Βουτσιώτης. Ο 23χρονος (07/03/94) μέσος έχει φέτος 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κοζάνη (23 ματς, 7 γκολ), Επισκοπή (9/1), Πανιώνιο και Ιωνικό (9). Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και αγωνίστηκε στην Κ20 των Πειραιωτών τη διετία 2011-13, ενώ διετέλεσε και αρχηγός της.

Η θέση, πάντως, για την οποία «καίγεται» ο Παναιγιάλειος είναι αυτή του αριστερού μπακ. Ήδη εξετάζεται λίστα με νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς πρόθεση είναι να μην ανέβει ο μέσος όρος ηλικίας.

Last modified onΔευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017 11:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep