Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάλι κρίσιμη εβδομάδα στην ΑΕΛ

Ακόμη μια κρίσιμη εβδομάδα για την ΑΕΛ που έχει πολλά ανοικτά μέτωπα αγωνιστικά και διοικητικά. Ακόμη μια κρίσιμη εβδομάδα για την ΑΕΛ που έχει πολλά ανοικτά μέτωπα αγωνιστικά και διοικητικά.

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές και περιμένουν το ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, αλλά και την τοποθέτηση του Κώστα Πηλαδάκη για τα διοικητικά.

Από τις λίγες ομάδες που έπιστρέφουν στις προπονήσεις την επόμενη ημέρα του Πάσχα είναι η ΑΕΛ. Ο Μιχάλης Ζιώγας δεν θέλησε να αφήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας πολλές ημέρες ελεύθερους μιας και η φετινή πορεία της ΑΕΛ δεν επιτρέπει άλλη χαλάρωση. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα είναι στις έξι το απόγευμα στα Δένδρα για την προπόνηση.

Η εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με την Αναγέννηση Γιαννιτσών είναι σημαντική για να επιστρέψει η ΑΕΛ στις νίκες και να μην μπαίνει σε μαθηματικούς υπόλογισμούς για τη σωτηρία. Η εμφάνιση στην αναμέτρηση με την Βέροια και το πρόγραμμα που έχει μπροστά της η ΑΕΛ κάνει πιο αισιόδοξους τους ανθρώπους της. Για να επιβεβαιωθεί η αισιοδοξία τους θα πρέπει πρώτα να δουν τα ματς που έχουν μπροστά τους ένα, ένα και να μαζέψουν τους βαθμούς που χρειάζονται, είτε για να βγάλουν το άγχος του υποβιβασμού, είτε για οτιδήποτε παραπάνω.

Σε διοικητικό επίπεδο αναμένεται η τοποθέτηση του Κώστα Πηλαδάκη με συνέντευξη Τύπου μέσα στην εβδομάδα. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ είχε κάνει γνωστό πως πήρε αποφάσεις και θα τις ανακοινώσει μετά το Πάσχα. Ανάμεσα στα σενάρια που υπήρξαν ήταν και η αποχώρηση του από τα διοικητικά μετά την αδυναμία να βρεθούν λύσεις με τις προσφυγές των ποδοσφαιριστών που προέκυψαν μέσα στην εβδομάδα του Πάσχα (Ααράαμπ - Αραμπατζής).

Last modified onΔευτέρα, 16 Απρίλιος 2012 16:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep