Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με παράτησε η ΑΕΛ»

Ο Γιώργος Σαϊτιώτης εξέφρασε παράπονα για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η διοίκηση της ΑΕΛ όταν διαπιστώθηκε το πρόβλημα με την καρδιά του. Ο Γιώργος Σαϊτιώτης εξέφρασε παράπονα για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η διοίκηση της ΑΕΛ όταν διαπιστώθηκε το πρόβλημα με την καρδιά του.

Ο Γιώργος Σαϊτιώτης με συνέντευξη του στην εφημερίδα GOALNEWS μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τους τελευταίους μήνες και τον τρόπο που του φέρθηκαν στην ομάδα της Λάρισας.

Η συμπεριφορά της Λάρισας ήταν απαράδεκτη. Με παράτησαν, αδιαφόρησαν. Μου είπαν ''φύγε, θα κλείσουμε ραντεβού στην Αγγλία με τον συγκεκριμένο γιατρό και θα σε ενημερώσουμε''. Oμως, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Γιώργος Σαϊτιώτης

Ο 31χρονος επιθετικός αναγκάστηκε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του λόγω του προβλήματος υγείας του που διαπιστώθηκε έπειτα από ταξίδι στο εξωτερικό. Μετά από αρκετούς μήνες και χωρίς πλέον ένταση εκφράζει το παράπονο του για τον τρόπο που του φέρθηκαν στην Λάρισα. «Η συμπεριφορά της Λάρισας ήταν απαράδεκτη. Με παράτησαν, αδιαφόρησαν. Μου είπαν ''φύγε, θα κλείσουμε ραντεβού στην Αγγλία με τον συγκεκριμένο γιατρό και θα σε ενημερώσουμε''. Oμως, ούτε φωνή ούτε ακρόαση».

Επαφή δεν υπήρξε ούτε μετά την διαπίστωση του προβλήματος και την ανακοίνωση του πως σταματά το ποδόσφαιρο. «Οταν επέστρεψα στη Χαλκιδική ήμουν σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει καν επαφή. Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να είσαι διάνοια για να τα αντιληφθείς. Από μια μεγάλη ομάδα σαν τη Λάρισα περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση».

Οταν επέστρεψα στη Χαλκιδική ήμουν σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει καν επαφή. Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να είσαι διάνοια για να τα αντιληφθείς. Από μια μεγάλη ομάδα σαν τη Λάρισα περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση.

Ο Γιώργος Σαϊτιώτης πλέον σχεδιάζει το μέλλον του σε ένα χωριό της Χαλκιδικής, τον Αγ. Παντελεήμονα. Εκεί από το πόστο του προέδρου πλέον της ομάδας του χωριού θα συνεχίσει την επαφή του με το ποδόσφαιρο. Επιθυμία του είναι να αποχαιρετήσει το κοινό των Ιωαννίνων με τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα, αφού, όπως επισημαίνει, «εκεί πέρασα τα τέσσερα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια».

Last modified onΣάββατο, 14 Απρίλιος 2012 15:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep