«Έχουμε κάνει πολύ υπομονή»!

Για οικονομικά προβλήματα στον Αχαρναϊκό έκανε λόγο ο Λευτέρης Ματσούκας μετά τη νίκη (2-1) απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

Ξεκάθαρο μήνυμα προς την διοίκηση του Αχαρναϊκού έστειλε ο Λευτέρης Ματσούκας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αγροτικό Αστέρα. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, υποστήριξε πως υπάρχουν οικονομικές οφειλές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, οι οποίες έχουν καθυστερήσει αρκετά, ξεπερνώντας τα όρια της υπομονής των ποδοσφαιριστών. Το FL News βρέθηκε στο Μενίδι και σας παραθέτει όσα είπε ο Ματσούκας, ο οποίος μάλιστα ήταν και ο άνθρωπος που οδήγησε τον Αχαρναϊκό στη νίκη με 2-1 επί της ομάδας του Ευόσμου:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, η οποία βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με μας. Μπήκαμε δυνατά και αποφασισμένα και πήραμε τη νίκη. Έχουμε κάνει πολύ υπομονή. Όλοι μας. Περιμένουμε την διοίκηση να κάνει κάτι για μας».

Σε ερώτηση του FL News για το τί ακριβώς εννοεί, ο Ματσούκας τόνισε: «Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Καταλαβαίνετε. Η ομάδα είναι ψηλά. Περιμένουμε την διοίκηση. Θέλουμε να κάνουμε όλοι καλές γιορτές».

Το FL News ρώτησε αν το θέμα είναι οικονομικό - από την στιγμή που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν ανέφερε την συγκεκριμένη λέξη - και ο Ματσούκας απάντησε ξεκάθαρα: «Ε βέβαια, οικονομικό είναι το ζήτημα».

Το μίνι ξέσπασμα του 26χρονου ποδοσφαιριστή φαίνεται πως προήλθε έπειτα από το γεγονός της παρουσίας του προέδρου του Αχαρναϊκού στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα. Προφανώς δεν άρεσε σε κανέναν τα όσα είπε ο Κλήμης Κολιός στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μέσω του Ματσούκα εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για τα οικονομικά ζητήματα που υπάρχουν.

Last modified onΠέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016 22:18

1 comment

  • ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2016 08:27 Comment Link

    τα ακούνε άραγε οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα που κατέβηκαν για πλάκα στο Μενίδι?

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep