«Ανεβαίνουμε επίπεδο»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα ο Μίλος Κόστιτς και αναφέρθηκε στην σταδιακή βελτίωση του Αχαρναϊκού.

Ο Αχαρναϊκός ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αγροτικού Αστέρα, με τον Μίλος Κόστιτς να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του. Ο Σέρβος τεχνικός υποστήριξε ότι οι Μενιδιάτες παίζουν καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι και εξήρε τους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα τους μέσα στο γήπεδο. Το FL News βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης και σας μεταφέρει αναλυτικά τα όσα είπε ο Κόστιτς:

«Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα οργανωμένη. Και τακτικά και τεχνικά. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, όπως και τα περισσότερα για μας. Θέλαμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, κάναμε ωραία πράγματα μέσα στο γήπεδο και πετύχαμε δύο γκολ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για το πάθος που έδειξαν, την συμπεριφορά τους και την αγωνιστικότητά τους. Σιγά-σιγά ανεβαίνουμε επίπεδο και θα πάμε καλύτερα. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι αυτό. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και στο τέλος κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά κάθε φορά και βλέπεται τα αποτελέσματα».

Σε ερώτηση για τους στόχους του Αχαρναϊκού και το πού μπορεί να φτάσει, ο Κόστιτς κράτησε χαμηλούς τόνους:

«Εμείς κοιτάμε το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, πρώτα απ’ όλα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Δεν πετάμε ψηλά. Είμαστε προσγειωμένοι».

Last modified onΠέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016 19:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep