«Εμείς οι ίδιοι είμαστε...»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ξέρει να διαχειριστεί τη βαριά (6-0) ήττα από την Κέρκυρα σύμφωνα με τον Γιάννη Μάγγο.

Μετά την ήττα (6-0) από την Κέρκυρα για το Κύπελλο Ελλάδος ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιάννης Μάγγος τόνισε ότι οι ίδιοι που είχαν φέρει τα προηγούμενα αποτελέσματα, είναι οι ίδιοι που θα διαχειριστούν και το αποτέλεσμα απέναντι στους Φαίακες. Αναλυτικά είπε:

«Με το σημερινό σκορ δεν μπορείς να πεις και πολλά για το αγωνιστικό κομμάτι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εμείς οι ίδιοι που φέραμε τα αποτελέσματα στις πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ακόμη και στο κύπελλο με την ΑΕΚ, εμείς οι ίδιοι είμαστε σήμερα που θα διαχειριστούμε το άσχημο αποτέλεσμα και με τα παιδιά μαζί θα καθίσουμε να μιλήσουμε, να δουλέψουμε έτσι ώστε την Κυριακή στο πρωτάθλημα που είναι ο κύριος στόχος μας να φανούμε το ίδιο ανταγωνιστικοί, το ίδιο καλοί ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σίγουρα βαραίνει την ψυχολογία μας το αποτέλεσμα, αλλά έχουμε έμπειρους παίχτες, ξέρουμε να το διαχειριστούμε και την Κυριακή θα είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε τον κόσμο μπροστά μας να μας βοηθήσει διότι οι τρεις βαθμοί με τον Κισσαμικό θα είναι πολύτιμοι, κόντρα σε μία ομάδα που έχει ίδιους στόχους με εμάς. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα και να υλοποιήσει τους στόχους της».

Πηγή: karditsasportiva.gr

Last modified onΤετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2016 22:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep