Ξέσπασε στην... Καρδίτσα

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ηττήθηκε με 6-0 από την Κέρκυρα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Αναγέννηση Καρδίτσας ηττήθηκε με 6-0 από την Κέρκυρα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Κέρκυρα διέσυρε με 6-0 την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, αλλά τελικά δεν της έφτασαν τα γκολ για την πρόκριση.

Η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στον 6ο όμιλο απαιτούσε από την ομάδα της Κέρκυρας να ψάξει νίκη με μεγάλο σκορ και παράλληλα η ΑΕΚ να επικρατήσει στην Λαμία. Η ομάδα του Ιονίου κατάφερε να κάνει το δικό της χρέος, επικράτησε με 6-0, αλλά τελικά δεν πήρε την πρόκριση αφού η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Λαμία και οι δύο τελευταίες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

Αυτή που την πλήρωσε ήταν η ΑΣΑ που γνώρισε μια από τις βαριές ήττες στην έδρα της. Η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ανδρεόπουλο, και πριν κλείσει το ημίχρονο το σκορ είχε φτάσει στο 0-3 με τα γκολ των Γεωργίου (23') και Επστάιν (45').

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε το ίδιο σκηνικό, με τον Γεωργακόπουλο που μπήκε σαν αλλαγή να σημειώνει δύο γκολ (52', 75'), ενώ το άλλο ήρθε από τον Ανδρεόπουλο (58').

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ                Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 0-6
ΣΚΟΡΕΡ: 4' Ανδρεόπουλος, 23' Γεωργίου, 45' Επστάιν, 52' Γεωργακόπουλος, 58' Ανδρεόπουλος, 75' Γεωργακόπουλος

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Γεωργατζάς, Σμίλτος, Τζάνης, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Μπλέντι (46' Τσόπελας), Καλλιβωκάς (46' Φέτσης), Υφαντής, Ξέρρας, Μοσχάκης (69' Βουκομάνοβιτς), Μυργιώτης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Γκόμεζ, Σπίνουλας, Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου (59' Τερμπεκλής), Ζορμπάς (46' Γεωργακόπουλος), Ανδρεόπουλος, Νίκιτς, Επστάϊν (69' Γκερέκος), Τουράμ.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζοβάρας (Φθιώτιδας) ΒΟΗΘΟΙ: Καρακώστας, Νίκζας (Λάρισας)

Last modified onΠαρασκευή, 06 Ιανουάριος 2017 02:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep