«Πιο δίκαιη η ισοπαλία»

Στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου στάθηκε ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Νίκος Νεντίδης.

Μετά την πρώτη απώλεια (ήττα 1-0) βαθμών που είχε ο Αγροτικός Αστέρας στο Αίγιο ο προπονητής του, Νίκος Νεντίδης τόνισε ότι πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία και σημείωσε:

«Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο για τη νίκη που πέτυχε. Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και ήταν ευχάριστο αυτό για μας. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα δέκα - δεκαπέντε λεπτά που η αντίπαλη ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες για γκολ και πιο δίκαιο αποτέλεσμα θεωρώ ότι θα ήταν η ισοπαλία, χωρίς να μειώνω την προσπάθεια του Παναιγιαλείου.

Συγχαρητήρια και στους παίκτες των δύο ομάδων, γιατί ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος και παρόλα αυτά προσπάθησαν να παίξουν. Νομίζω ότι με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να αναδείξουμε το ποδόσφαιρο. Παρά τη δυσκολία του γηπέδου, τα παιδιά προσπάθησαν. Δεχτήκαμε το γκολ σε ένα σημείο που δεν είχαμε χρόνο να αντιδράσουμε και μας μένει η πίκρα από την ήττα».

Για το πρωτάθλημα ως τώρα: «Εμείς το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα παίζουμε ποδόσφαιρο. Και εγώ και ο Λεωνίδας δεν έχουμε πολύ μεγάλη σχέση με την κατηγορία, οπότε δεν ξέρουμε καλά τι γινόταν τα τελευταία χρόνια. Με όσες ομάδες παίξαμε μέχρι τώρα, ευτυχώς, διαπίστωσα ότι προσπαθούν όλοι να βελτιώσουν την ποιότητα».

Ο Γιάννης Γκέσιος είπε: «Συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα και στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο με μία ομάδα που βρισκόταν χαμηλά στη βαθμολογία και η θέση της δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της. Έχει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές. Ήταν δύσκολο παιχνίδι λόγω του αγωνιστικού χώρου. Είμαστε ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και δεν μπορέσαμε να το κάνουμε όσο θα θέλαμε, αν και βγάλαμε κάποια στοιχεία. Δυστυχώς ήρθε το γκολ στο τέλος και χάσαμε. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να συνεχίσουμε».

Last modified onΚυριακή, 04 Δεκέμβριος 2016 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep