Για το απόλυτο στο Αίγιο

Η αποστολή του Αγροτικού Αστέρα για τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο. Νεντίδης: «Στον ίδιο ρυθμό».

Ο Αγροτικός Αστέρας αντιμετωπίζει την Κυριακή (4/12) τον Παναιγιάλειο, για την 4η αγωνιστική της Football League. Εκτός αγώνα έμειναν για την ομάδα του Ευόσμου οι Κυριακίδης, Παπαδημητρίου, Γκότοβος, Έππας και Κάμπας.

Μετά το τέλος της προπόνησης στο «Δ. Κοντικάκης», το τεχνικό επιτελείο ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές και την αποτελούν οι: Γιακουμής, Γουναρίδης, Μπουτζίκος, Ουνγιαλίδης, Αργυρίου, Βαφέας, Θεοδωρίδης, Κουκόλης, Τριανταφυλλάκος, Χατζής, Τάι, Τεγούσης, Φιλίπε, Γκέσιος, Πάλλας, Δεινόπαπας, Πάτο, Γκέκας.

Ο Νίκος Νεντίδης με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο δήλωσε: «Μετά από μια εβδομάδα γεμάτη δράση, η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση παρά τα μικρά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Με την ανάλογη προσοχή στο πρόσωπο του αντιπάλου μας και την ανάλογη σοβαρότητα που θα πρέπει να δείξουν οι ποδοσφαιριστές μας στον αγωνιστικό χώρο, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να βαδίζουμε βάση του πλάνου που έχουμε καταστρώσει. Είναι άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι στο πρόγραμμά μας καθώς ο δρόμος του πρωταθλήματος είναι μακρύς και η ομάδα μας θα πρέπει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς».

Υπενθυμίζεται ότι οι "πράσινοι" είναι στην πρώτη θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Last modified onΣάββατο, 03 Δεκέμβριος 2016 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep