«Το μυαλό στο πρωτάθλημα»

Ο Χρήστος Παντιώρας στάθηκε στην απειρία των ποδοσφαιριστών του Πανελευσινιακού.

Την ήττα (2-1) από τη Λάρισα γνώρισε ο Πανελευσινιακός στο Κύπελλο Ελλάδος και αποκλείστηκε και μαθηματικά από τη συνέχεια του θεσμού. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο δηλωμένος στο φύλλο αγώνα προπονητής της ομάδας της δυτικής Αττικής, Χρήστος Παντιώρας δήλωσε:

«Καταρχάς να ευχαριστήσω την ΑΕΛ και προσωπικά τον κ. Αλέξη Κούγια για την φιλοξενία όπως και τον κόσμο της ΑΕΛ για το χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα προς την ομάδα μας. Αγωνιστικά παίζαμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή και καλοδουλεμένη ομάδα που μέχρι το 25' μας έπαιζε στο μισό γήπεδο με πολλές ευκαιρίες, αλλά εμείς ευτυχήσαμε να έχουμε σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα μας τον Γκόμεζ και μέχρι τότε κρατούσαμε το 0-0 και από ένα ολέθριο λάθος δεχτήκαμε το 1-0.

Από εκεί και πέρα πήγαμε στα αποδυτήρια με 1-0, είπαμε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια, κάναμε και κάποιες εσωτερικές αλλαγές μας βγήκε και η φάση με τον Αγγελούδη κάναμε το 1-1 και όπως είναι φυσικό δεχτήκαμε πίεση από την ΑΕΛ η οποία έφτασε άμεσα στο 2-1. Εμείς δεν ρισκάραμε να ανοιχτούμε και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ.

Είμαστε μια νέα ομάδα, με παιδιά τα οποία δεν έχουν εμπειρίες από τέτοια παιχνίδια, προερχόμασταν από συνεχόμενα ταξίδια υπάρχει και η κούραση. Πλέον το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα και τον δύσκολο μαραθώνιο που ακολουθεί με πολλά παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην Football League. Και πάλι ευχαριστώ την ΑΕΛ η οποία είναι πολύ καλή ομάδα που πρωταγωνιστεί και με έναν δάσκαλο στον πάγκο της τον κ. Σάκη Τσίωλη τον οποίο γνωρίζω από πολλά σεμινάρια και πρόκειται για πολύ καλό προπονητή».

Πηγή: athleticlarissa.gr

Last modified onΤετάρτη, 30 Νοέμβριος 2016 18:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep