Τελικός πρόκρισης στα Τρίκαλα

Η ΑΕΛ επικράτησε 2-1 του Πανελευσινιακού και τώρα θα παίξει τελικό πρόκρισης στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος με τα Τρίκαλα εκτός έδρας. Η ΑΕΛ επικράτησε 2-1 του Πανελευσινιακού και τώρα θα παίξει τελικό πρόκρισης στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος με τα Τρίκαλα εκτός έδρας.

Η ΑΕΛ επικράτησε 2-1 του Πανελευσινιακού για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου και η είσοδος στους «16» θα κριθεί στο ματς με τα Τρίκαλα.

Η ομάδα της Λάρισας πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Πανελευσινιακό πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το αποτέλεσμα για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ΑΕΛ έμεινε στο παιχνίδι της πρόκρισης με αυτό το σκορ, αλλά πλέον για να περάσει στην επόμενη φάση θα πρέπει να επικρατήσει μέσα στα Τρίκαλα, αφού η ισοπαλία δίνει την πρόκριση στην ομάδα των Τρικάλων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης η υπεροχή των «βυσσινί» ήταν καθολική, κάτι που αποδυκνείει το 21-0 στα κόρνερ και η μία μόλις τελική προσπάθεια της Ελευσίνας που έγινε γκολ.  Ο Ντοντό (29') ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους που είχαν και ένα δοκάρι νωρίτερα με τον Αβραάμ (27'). Η ομάδα της δυτικής Αττικής ισοφάρισε με κεφαλιά του Αγγελούδη (51') για να απαντήσει άμεσα ο Αβραάμ στο 54ο λεπτό με το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Σημαντικό ρόλο στον αποσυντονισμό των γηπεδούχων είχαν και οι τρεις μαζεμένες αλλαγές που έκανε ο Σάκης Τσιώλης αμέσως μετά το γκολ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ            Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΑΕΛ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: 29' Ντοντό, 54' Αβραάμ - 51' Αγγελούδης

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Καβουσάκης, Μασούρας, Κοντόρ, Σουλιώτης, Γκόλιας, Ποτουρίδης, Λαμπρόπουλος (55' Χοτζάλι), Ουρτάδο, Ντοντό (55' Ναζλίδης), Αβραάμ (55' Κουτσιανικούλης), Καπός.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Γκόμεζ, Καμπούρης, Τσούπρος, Κορομηλάς, Ζέλιος, Σιλιγαρδάκης, Δημόπουλος, Κασνέτση (68' Παλαιολόγος), Γραικός, Στόγιος (46' Μέξης), Αγγελούδης (72' Ναούμ).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σκουλάς (Σερρών)

ΒΙΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης, Ζέρβας (Πιερίας)

Last modified onΤρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 00:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep