«Κέρδισε η καλύτερη ομάδα»

Δίκαιη η επικράτηση της Λαμίας σύμφωνα με τον εντυπωσιασμένο, από την εικόνα του γηπέδου στη Μυτιλήνη, Μπάμπη Τεννέ.

Η καλύτερη ομάδα και με διαφορά ήταν η Λαμία στον αγώνα με την Καλλονή όπως τόνισε ο Μπάμπης Τεννές. Ο προπονητής της Λαμίας δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εικόνα του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης και ανέφερε: «Έρχομαι για πρώτη φορά εδώ μετά από εκείνες τις στιγμές που έζησα και οι οποίες πραγματικά ήταν χαρούμενες και ευτυχισμένες. Εντυπωσιάστηκα από αυτά που έχουν γίνει σε αυτό το γήπεδο και που οφείλονται αποκλειστικά στην άνοδο της ομάδας και στην προσπάθεια ενός ανθρώπου, που και τότε και, από ό,τι ξέρω, ακόμα και σήμερα μοχθεί γι' αυτή.

Για το παιχνίδι δεν θέλω να πω πολλά πράγματα. Θα πω μόνο ότι κέρδισε η καλύτερη ομάδα, ίσως και με διαφορά μεγάλη σήμερα. Και αυτή ήταν η Λαμία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και για τη νίκη».

Περιμένατε τόσο εύκολη επικράτηση;

«Δε νομίζω ότι είναι θέμα αν περιμέναμε ή όχι. Εμείς έχουμε ένα πλάνο, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας, νομίζουμε ότι έχουμε μία καλή ομάδα που έχει, βέβαια και αδυναμίες, και αυτές προσπαθούμε να διορθώσουμε και μπαίνουμε μέσα για να κερδίσουμε. Το εύκολο ίσως να το λέτε επειδή μπήκαν δύο γκολ πολύ γρήγορα. Μετά, όμως το παιχνίδι κάπως ισορρόπησε. Νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια. Το εύκολα νομίζω όχι τόσο πολύ».

Για τις διαρκείς διακοπές στη Football League:

«Είναι μία κατάσταση που όλους έχει κουράσει και έχει απογοητεύσει. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με τη Β' Εθνική δεν έχουμε την ανάλογη υποστήριξη από κανέναν, αλλά είμαστε επαγγελματίες και υποχρεωμένοι όποτε παίξουμε, όταν παίξουμε και να δούμε πώς θα τελειώσει».

«Ευλογία που ξεκίνησε»

Ο αμυντικός, Ανέστης Αναστασιάδης, ο οποίος, επίσης, βρέθηκε απέναντι στην πρώην ομάδα του, τόνισε: «Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μας, για αρκετούς λόγους. Ήμασταν τέσσερα παιδιά που έχουμε περάσει από αυτή την ομάδα και έχουμε όμορφες στιγμές και πολύ καλές αναμνήσεις. Ο δεύτερος είναι ότι έχουμε μια μεγάλη αποχή από το πρωτάθλημα και δεν ξέραμε σε τι κατάσταση μπορεί να παρουσιαστούμε απέναντι σε μία πολύ νεανική ομάδα που διαθέτει πάθος και που έχει ακόμα την αίγλη της Super League.

Ευτυχήσαμε να βάλουμε νωρίς γκολ, να μας φύγει το άγχος και από εκεί και πέρα θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι πιο εύκολα, να έχουμε πετύχει κι άλλα γκολ και να είμαστε πιο ξένοιαστοι στον αγώνα. Καλή συνέχεια στην Καλλονή. Χρειάζεται στήριξη και υποστήριξη από όλο τον κόσμο, γιατί ακόμα και μία ομάδα στη Β' Εθνική για το νησί είναι μεγάλη υπόθεση».

Για τα συναισθήματά του που τέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα:

«Είμαι μεγάλος για να μπορώ να το διαχειριστώ. Μιλούσα με τα παιδιά που περάσαμε από εδώ, ήταν ιδιαίτερες στιγμές. Προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Έχουμε περάσει πολύ όμορφα πράγματα και μακάρι να ήταν διαφορετικές οι συγκυρίες».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος:

«Μας βγάζει πολύ εκτός ρυθμού, γιατί έχει γίνει ένας προγραμματισμός από το προπονητικό τιμ. Οι ομάδες δουλεύουν χωρίς ιδιαίτερο στόχο, προσπαθούν όλοι οι προπονητές να βρουν κίνητρα για να κρατούν τους ποδοσφαιριστές σε έγρηγορση. Είναι πολύ δύσκολο αυτό. Κάνουμε προπόνηση και δεν έχει ουσία καμία.

Προσπαθούμε να διατηρηθούμε σε μία καλή κατάσταση για να ξεκινήσει, όποτε ξεκινήσει. Είναι ευλογία που ξεκίνησε και ευχόμαστε να μη σταματήσει, γιατί φτάνει Δεκέμβριος και έχουμε παίξει τρεις αγωνιστικές. Ακολουθεί ένας Γολγοθάς, Θα συνεχίσουμε, να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και να δούμε πώς θα πάει».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΚυριακή, 27 Νοέμβριος 2016 00:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep