Για το 2x2 η Λαμία

Η αποστολή της Λαμίας για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καλλονή στη Λέσβο.

Τη δεύτερη σερί νίκη στη Fotball League θα επιδιώξει να πάρει η Λαμία, η οποία το Σάββατο (26/11, 15.00) φιλοξενείται στη Λέσβο από την Καλλονή. Η προετοιμασία για την ομάδα της Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (25/11) και εκτός πλάνων του Μπάμπη Τεννέ παραμένει ο Μίλος Τζόκιτς, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία μετά το κάταγμα που υπέστη στην αριστερή κλείδα, στον αγώνα Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο τεχνικός της Λαμίας άφησε εκτός αποστολής, ακόμα, και τους Βορύλλα, Ρογγότη, Αντωνόπουλο, Παπαευθυμίου, Παπανικολάου, Μανιά και Πατσαρούχα. Έτσι, η 18άδα απαρτίζεται από τους εξής: Τσέναμο, Πίτκα, Σπυρόπουλο, Παπαργυρίου, Όμο, Αυγενικού, Βασιλόγιαννη, Καραγιάννη, Ντα Σίλβα, Βάντερσον, Ντουρμισάι, Πεταυράκη, Αναστασιάδη, Μπλάζιτς, Κοτσώνη, Τσούκαλο, Βαλιό, Μπουλούλη.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα η Λαμία είχε μείνει στο 0-0 με τον Αιγινιακό, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι με τον Κισσαμικό είχε κατακτηθεί η νίκη με 2-0. Με τρίποντο κόντρα στην Καλλονή, οι Φθιώτες θα φτάσουν τους επτά βαθμούς σε τρία ματς.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2016 13:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep