Τα εισιτήρια με Τρίκαλα

Στα 5 ευρώ η τιμή των εισιτηρίων για το παιχνίδι Αχαρναϊκός - Τρίκαλα.

Από Τετάρτη (23/11) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς του Αχαρναϊκού με τα Τρίκαλα. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Μενιδίου: «Μετά την αναβολή που μεσολάβησε, ξεκινά το Σαββάτο 26/11/2016 το Πρωτάθλημα της Football League με τον Αχαρναϊκό να υποδέχεται στο Δημοτικό Γήπεδο των Αχαρνών στις 15:00 τα Τρίκαλα.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ θέλει να επισφραγίσει το εξαιρετικό ξεκίνημα του Αχαρναϊκού στο Πρωτάθλημα της Football League έχοντας στο πλευρό της όλους τους φιλάθλους που επιθυμούν να δουν από κοντά την ομάδα τους. Για τον λόγο αυτό και αντιλαμβανόμενη πλήρως τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Δήμου Αχαρνών, για τον αγώνα Αχαρναϊκός - Τρίκαλα, το Σαββάτο 26/11, θα διαθέσει εισιτήρια αξίας 5 ευρώ.

Το Δημοτικό Γήπεδο των Αχαρνών, αφού λόγω τιμωρίας της ομάδας δεν είχε την δυνατότητα στην 1η αγωνιστική να δεχτεί τους φιλάθλους του, το Σαββάτο η ΠΑΕ επιθυμεί η έδρα της να είναι όσο πιο δυνατή γίνεται!  Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ομάδας την Τετάρτη 23/11 και ώρες 09:00-13:00.

Να θυμίσουμε πως συνεχίζεται η διάθεση μικρού αριθμού Εισιτηρίων Διαρκείας για την σεζόν 2016-2017 τα οποία οι φίλαθλοι έχουν την δυνατότητα να προμηθεύονται καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Δημοτικό Γήπεδο των Αχαρνών».

Last modified onΤρίτη, 22 Νοέμβριος 2016 22:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep