«Διαιτητής η Πολιτεία»

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος υποστήριξε ότι η Football League προσπαθεί να αποφύγει τη δικαστική διαμάχη με τη Super League.

Για την κατάσταση στη Football League που παραμένει ίδια μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Ο Α' αντιπρόεδρος της διοργανώτριας αναφέρθηκε στην ΕΠΟ που δεν έχει απαντήσει ακόμα στα αιτήματα της λίγκας, αλλά και στην επιδίωξη να βρεθεί εξωδικαστική λύση με τη Super League με... διαιτητή την Πολιτεία. Αναλυτικά ανέφερε:

«Είπαμε να ξεκινήσουμε και ελπίζω να μην σταματήσουμε ξανά. Τα πράγματα είναι δύσκολα, δεν έχει αλλάξει κάτι. Πάλι ξεκινάμε με τη δυνατότητα των προέδρων που θα βάλουν χρήματα για το προσωπικό, να γίνουν οι αγώνες. Συνεχίζουμε το τρέξιμο και τα ραντεβού, αλλά πρέπει να σκύψει πάνω από το πρόβλημα η Πολιτεία, η ΕΠΟ και η Super League, γιατί δεν βλέπω το πρωτάθλημα να τελειώνει».

Για το αν η Football League είναι χρεοκοπημένη«Έτσι είναι. Δεν έχουν σκύψει στο πρόβλημα. Οι ομάδες οι ισχυρές που έχουν κάποια οικονομική δυναμική θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Η FIFA δίνει λεφτά στην UEFA και τα μοιράζει στους Νέους. Για εμάς δεν υπάρχει τίποτα. Πριν από ένα μήνα πήρε μία ομάδα της Super League 350 χιλιάδες για την Κ20 και μία ακόμα άλλα τόσα. Εμείς δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ. Εμείς έχουμε να πληρώσουμε πρόστιμα, προσπαθούμε να κάνουμε διακανονισμούς για να μην υπάρξει αφαίρεση βαθμών».

Για τα αιτήματα στην ΕΠΟ«Δεν μας έχει απανρήσει. Ζητήσαμε να μην προπληρώνουμε τη διαιτησία και να γίνεται αυτό 10 ημέρες μετά τους αγώνες. Η Super League πληρώνει μετά από τρεις και τέσσερις μήνες. Ζητήσαμε τα πρόστιμα να επιστρέφουν στη Football League για να είναι βιώσιμη. Απάντηση δεν έχουμε πάρει. Πρέπει να έρθουν λεφτά και για τους Νέους. Έχουμε 500 επαγγελματίες, άλλους 500 μικρούς και εργαζομένους με τις οικογένειές τους. Αυτοί τι θα γίνουν;».

Για όσους λένε ότι είναι παράλογο να ζητούν οι ομάδες οικονομική βοήθεια από την Πολιτεία«Εμείς δεν λέμε να μας δώσουν χρήματα. Το αυτονόητο θέλουμε, να μπει η Πολιτεία ως διαιτητής και να διεκδικήσουμε λεφτά. Αν πάμε στα δικαστήρια, θα έχει διαλύσει το μαγαζί και ακόμα θα τρέχουμε. Δεν υπάρχει Β' Εθνική. Πώς θα πλαισιώνονται οι Εθνικές ομάδες; Από τη Super League; Αν αυτό δεν τους συγκινεί και δεν θέλουν την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαιρου... Εμείς ζητάμε μόνο μία φόρμουλα. Αν είναι εφικτό με την παρέμβαση της πολιτείας να βρούμε το δίκιο μας, αλλιώς θα το διεκδικήσουμε νομικά».

Για την επιστροφή Καλογιάννη: «Αποφάσισε το συμβούλιο να επιστρέψει αμισθί ως ειδικός σύμβουλος μετά από πρόταση του Απόλλωνα. Έχει ικανότητες και γνωριμίες πολλά χρόνια. Αν μπορεί να βοηθήσει με τις συνομιλίες του, γιατί γνωρίζει την κατάσταση καλύτερα».

Για τα σενάρια περί υποψηφιότητας Φύσσα: «Από εμάς δεν έγινε καμία πρόταση. Ούτε ο ίδιος ενδιαφέρεται. Δεν ξέρω πώς διέρρευσε αυτό, αν το διέρρευσαν χωρίς να τον έχουν ενημερώσει (σ.σ. ο ίδιος είχε επιβεβαίωσει την ύπαρξη πρότασης). Κανείς δεν έβαλε υποψηφιότητα και δεν έγινε καμία συζήτηση με τον κύριο Φύσσα».

Για τις επόμενες κινήσεις«Έχουμε ραντεβού την Πέμπτη με τον υφυπουργό. Να τον δούμε, είναι η τελευταία μας ελπίδα και από εκεί και πέρα θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».

Αν είναι τα πάντα στον «αέρα»«Έτσι είναι. Δεν ξέρουμε τι γίνεται κάθε μέρα που περνάει. Ευελπιστούμε ότι θα βρούμε κάτι».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΤρίτη, 22 Νοέμβριος 2016 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep