Διευκρινήσεις για το μετοχικό

Δεν έχει αποκτήσει ακόμα πλήρη πρόσβαση στα χρήματα της μεταβίβασης της ΠΑΕ Άρης ο Θοδωρής Καρυπίδης

Δεν φαίνεται να έχει ξεμπερδέψει ακόμα η ΠΑΕ Άρης με το θέμα της έγκρισης του μετοχικού κεφαλαίου. Αν και έχουν περάσει δύο μήνες από την έγκριση της ΕΕΑ αναφορικά με τη νέα σύσταση της ΠΑΕ, η διοίκηση Καρυπίδη δεν έχει αποκτήσει πλήρη πρόσβαση στον λογαριασμό ειδικού σκοπού.

Σε αυτόν τον λογαριασμό βρίσκεται το ποσό που πλήρωσε η μεγαλομέτοχος των «κίτρινων» Ειρήνη Καρυπίδη για να αποκτήσει τις μετοχές της εταιρείας. Στον λογαριασμό βρίσκονται περίπου 900.000 ευρώ, αλλά ο Θοδωρής Καρυπίδης δεν έχει πρόσβαση και αυτό δημιουργεί προβλήματα στη ρευστότητα της ομάδας, αν και ακόμα δεν έχουν προκύψει σοβαρά θέματα.

Ο λόγος είναι ότι η τράπεζα Πειραιώς ζήτησε συμπληρωματικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα πάντα έγιναν σύννομα κατά τη μεταβίβαση των μετοχών, πριν απελευθερώσει τα χρήματα. Εντός των ημερών αναμένεται να σταλούν τα έγγραφα που έχει ζητήσει η τράπεζα, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα.

Πάντως, παρά την περιορισμένη πρόσβαση στον λογαριασμό, η διοίκηση Καρυπίδη μέχρι τώρα δεν έχει φανεί ασυνεπής στις δεσμεύσεις για πληρωμές μισθών στους ποδοσφαιριστές.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep