Αποστολή με Αλγερινούς

Ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την 20άδα του Άρη για το ματς με τον Αιγινιακό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη το πρωί του Σαββάτου (5/11) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής (6/11, 15:00) με τον Αιγινιακό στο «Κλ. Βικελίδης». Στην 20άδα συμπεριλήφθηκαν οι Τζιμπούρ, Μπουγκέρα, οι οποίοι δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής, αλλά δύσκολα θα συμπεριληφθούν στο αρχικό σχήμα.

Στην αποστολή του Άρη συμμετέχουν οι: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Τζιμπούρ, Μπουγκέρα, Αντρέου Γκουεράο, Τάτος, Καράμπελας, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Μπούρμπος, Ανάκογλου, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης και Βουτσιάς.

Εκτός πλάνων βρίσκονται ο ανέτοιμος αγωνιστικά Νίκος Τσουμάνης, ο Μανώλης Τζανακάκης, που προέρχεται από τραυματισμό, αλλά και οι Μάντζαρης, Κασιάνος, Χαριτωνίδης, Ντόγος και Καρβούνης.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα τον Αιγινιακό:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει στον κόσμο της ομάδας μας ότι η διάθεση των εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα με τον Αιγινιακό θα ξεκινήσει αύριο το πρωί (11:00) από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, ενώ, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, από χθες, Παρασκευή, ξεκίνησε η ηλεκτρονική τους διάθεση μέσω της Viva.gr.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1 και 3, 10 ευρώ στη Θύρα 2, 15 ευρώ στη Θύρα 9, 20 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων) και 25 ευρώ στα VIP.

Σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι και αύριο, Κυριακή, την ημέρα του παιχνιδιού με την ομάδα της Πιερίας, τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται από τις 11:00 έως την έναρξη του αγώνα (15:00) από το χώρο των πρώην γραφείων της Κ.Μ.Α., επί της οδού Παπαναστασίου».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep