Ευχέλαιο... γρήγορα

Οι Τσούκαλος, Παπαργυρίου έγιναν αλλαγή στο Αιγίνιο λόγω διάσεισης!

Δύο επίσημα παιχνίδια και... τρεις τραυματισμούς μετρά η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας είδε τον Βαγγέλη Πίτκα να συγκρούεται με τον Μίλος Τζόκιτς, με τον δεύτερο να σπάει την κλείδα του και να μένει εκτός για περίπου 1,5 μήνα. Προετοιμάστηκε ελλιπής ενόψει Αιγινίου, όμως η κακοδαιμονία τη «χτύπησε» και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, οι Νίκος Τσούκαλος, Ιορδάνης Παπαργυρίου συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να αγωνιστούν με διάσειση μέχρι την ανάπαυλα! Αυτός ήταν και ο λόγος που έγιναν αμφότεροι αλλαγή στο δεύτερο 45λεπτο. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάμπης Τεννές δεν είχε στο πλάνο του τον τραυματία Γιόνε ντα Σίλβα Πίντο και τους τιμωρημένους Κοτσώνη, Ντουρμισάι, Αυγενικού.

Last modified onΤρίτη, 01 Νοέμβριος 2016 22:27

1 comment

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE Τετάρτη, 02 Νοέμβριος 2016 18:48 Comment Link

    Έτσι δικαιολογούνται ως ένα σημείο οι αλλαγές που έγιναν και όπως έγιναν, γιατί ήταν ανεξήγητες μέχρι χθές. Όμως από την άλλη, η άποψη που αναγράψεται στή στήλη που φέρει τον τίτλο "Μάς στοίχισαν οι απουσίες", νομίζω όποιος τη μελετήσει και δεν εθελοτυφλεί, τα λέει όλα ]αλήθεια] όσον αφορά την ισοπαλία της ομάδας μας στο Αιγίνιο και τι μέλει γενέσθαι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ουδέν άλλο σχόλιο

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep