«Μας στοίχισαν οι απουσίες»

Αρκετοί ποδοσφαιριστές της Λαμίας δεν έπιασαν την επιθυμητή απόδοση στο Αιγίνιο σύμφωνα με τον Γιώργο Κόλτση.

Στις απουσίες αρκετών βασικών στάθηκε ο Γιώργος Κόλτσης μετά το 0-0 με τον Αιγινιακό. Ο συνεργάτης του προπονητή της Λαμίας, του Μπάμπη Τεννέ είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Όλοι είμαστε στενοχωρημένοι. Θέλαμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Κάποιες ελλείψεις που είχαμε, θα μας έδιναν περισσότερες βοήθειες. Μας στοίχισε αυτό. Από εκεί και πέρα ο Αιγινιακός είναι μία ανταγωνιστική ομάδα και πιστεύω ότι θα δημιουργήσει προβλήματα και σε άλλες ομάδες. Γενικά πιστεύω ότι στο φετινό πρωτάθλημα οποιαδήποτε ομάδα θα μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε αυτές που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο. Από σήμερα κιόλας πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να επικεντρωθούμε στο επόμενο που είναι, επίσης, ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Αιγινιακού».

Σας ενοχλεί περισσότερο το αποτέλεσμα ή η εμφάνιση;

«Όταν δεν παίρνεις το αποτέλεσμα που θέλεις... Η εμφάνισή μας δεν ήταν η ανάλογη για να μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι αρκετά παιδιά δεν έπιασαν την επιθυμητή απόδοση και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει μεγάλες δυνατότητες και θα το δείτε στην πορεία».

Ποιος ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας αναλογικά με την καθυστέρηση έναρξης, την εποχή και το επίπεδο προετοιμασίας;

«Η άποψή μου είναι ότι όποιος βγει και πει ότι αυτή η αναμονή δεν επηρέασε, σίγουρα, δεν θα λέει την αλήθεια. Ειδικά ομάδες όπως εμείς που ξεκινήσαμε πολύ νωρίς την προετοιμασία και είχαμε προγραμματισμό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα 25 Σεπτεμβρίου, σίγουρα μας επηρέασε. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε με κάποια φιλικά παιχνίδια να είμαστε έτοιμοι και πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει ρυθμό μετά από τρία, τέσσερα παιχνίδια. Όχι μόνο η δική μας, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες, γιατί αυτή η αναμονή πραγματικά δημιούργησε προβλήματα».

Ο τερματοφύλακας, Βαγγέλης Πίτκας ανέφερε:
«Συμφωνώ με τον προπονητή μου ότι ήταν ένα παιχνίδι όπου θέλαμε να ξεκινήσουμε με το δεξί. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν μπορούμε και κάτι γι' αυτό όμως. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε. Είναι η πρώτη αγωνιστική, δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα, είναι μαραθώνιος και μέσα από τη δουλειά μόνο μπορούμε να φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Δουλειά και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Θέλω να πω για τον συμπαίκτη μου, τον Τζόκιτς, γιατί εγώ ήμουν αυτός που τον χτύπησε κιόλας, να ευχηθώ εγώ και οι συμπαίκτες μου καλή ανάρρωση και να τον έχουμε γρήγορα κοντά μας».

Last modified onΤρίτη, 01 Νοέμβριος 2016 00:02

1 comment

  • ΓΑΒΡΙΗΛ
    ΓΑΒΡΙΗΛ Τρίτη, 01 Νοέμβριος 2016 23:19 Comment Link

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΚΟΛΤΖΗ ΠΟΥΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΛΕΚΤΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΑΝ Η ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΠΙΣΩ, ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΕΙΟ, ΑΦΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ΜΑΣ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟ, ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΩ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΥΚΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟ ΝΑ ΓΥΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΚΟΛΤΖΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ???????. ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΥΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΕΙΔΗ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΡΠΟΝΤΑΣ, ΕΝΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣ

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep