«Νομικά κατά πάντων»

Η δικαστική διαμάχη Πανελευσινιακού - Ζακύνθου θα έχει πολλά επεισόδια.

Ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού, Σπύρος Δημόπουλος είχε δηλώσει προ ημερών ότι σκοπεύει να προχωρήσει σε σοβαρές καταγγελίες σε βάρος της Ζακύνθου. Όλα αυτά μετά την εισήγηση της ΕΕΑ να παραπέμψει την υπόθεση καταγγελίας της ομάδας της Ζακύνθου στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο. Μίας καταγγελίας που αφορά στη μετοχική σύνθεση των «σταχυοφόρων».

Το flnews σας ενημέρωσε την Πέμπτη (15/09) σχετικά με την πρόθεση του Πανελευσινιακού να καταθέσει αγωγές σε βάρος της Ζακύνθου, αλλά και του προέδρου της ΠΑΕ, Στέλιου Γούναρη. Όπως έλεγαν στην ομάδα της δυτικής Αττικής: «Η οικογένεια Δημόπουλων και ο μεγαλομέτοχος, Δημήτρης Καραγιάννης θα κινηθούν νομικά κατά πάντων. Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα...». Μάλιστα, από την ΠΑΕ γίνεται λόγος για αξίωση ενός εκατ. ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σε ό,τι αφορά στην απόρριψη της έφεσης της Ζακύνθου για επανεξέταση της υπόθεσης απόπειρας δωροδοκίας του Γιώργου Λαμπρόπουλου, οι «κυανοκίτρινοι» υποστηρίζουν ότι θα κριθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Τη θέση αυτή διαψεύδει ο Πανελευσινιακός και τονίζει ότι η Ζάκυνθος δεν είχε καταθέσει το σχετικό παράβολο.

Last modified onΠαρασκευή, 16 Σεπτέμβριος 2016 15:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep