Δικαίωση Πανελευσινιακού

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την αίτηση τριτανακοπής της Ζακύνθου για την υπόθεση δωροδοκίας. Αγωγή ετοιμάζει η Ελευσίνα.

Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η προσφυγή τριτανακοπής, αίτηση ανάκλησης και επανασυζήτησης της εφέσεως της υπόθεσης Πανελευσινιακού - Γιώργου Λαμπρόπουλου. Η ομάδα του Ιονίου είχε ζητήσει να επανεξεταστεί η υπόθεση δωροδοκίας του Γιώργου Λαμπρόπουλου στις 15 Ιουλίου, αλλά το αίτημά της απορρίφθηκε δύο μήνες μετά.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στις τάξεις των «κυανοκίτρινων», θα προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Υπενθυμίζεται ότι η Ελευσίνα είχε αθωωθεί στην Εφέσεων και η Ζάκυνθος ζήτησε την επανεξέταση ανήμερα της επικύρωσης του πρωταθλήματος. 

Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση

Οι «σταχυοφόροι» κάνουν λόγο για δικαίωση και, σύμφωνα με όσα τονίζουν, η υπόθεση έκλεισε καθώς η Ζάκυνθος δεν πλήρωσε το παράβολο για το Διαιτητικό Δικαστήριο. Μάλιστα, προανήγγειλαν αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της ομάδας του Ιονίου, τόσο του Πανελευσινιακού, όσο και των αδερφών Δημόπουλων. Η άποψη των «κυανοκίτρινων» είναι διαφορετική καθώς υποστηρίζουν ότι το Διαιτητικό θα είναι αυτό που θα πάρει και την τελεσίδικη απόφαση.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ’ αριθμ. 91/14-9-2016 απόφασή της απορρίπτει προσφυγή-τριτανακοπή-αίτηση ανακλήσεως-επανασυζητήσεως της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΠΣ κατά 1) της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, 2) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ και 3) της υπ’ αριθμ. 72/2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Διατάζει την επιστροφή του παραβόλου».

elefsinia epo

Last modified onΠέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2016 19:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep