Ήττα από ΠΑΟ Βάρδας

Ο Παναιγιάλειος γνώρισε την ήττα (1-0) στην Ηλεία από τον ΠΑΟ Βάρδας.

Με τον ΠΑΟ Βάρδας έπαιξε την Κυριακή (4/9) ο Παναιγιάλειος, γνωρίζοντας εκτός έδρας ήττα (1-0). Οι «μελανόλευκοι», επηρεασμένοι από την προετοιμασία, προσπάθησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, με τον Λεωνίδα Βόκολο να χρησιμοποιεί όλους σχεδόν τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, με τους περισσότερους να παίζουν για πρώτη φορά μεταξύ τους. Η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ανήκε στους γηπεδούχους, όταν στο 20΄ ο Νικολόπουλος επιχείρησε μακρινό σουτ, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Αθανασόπουλος.

Στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος εμφανίστηκε βελτιωμένος, αν και τη στιγμή που πίεζε για κάποιο γκολ, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται με πέναλτι που κέρδισε στο 68ο λεπτό ο Σαμπανάϊ από τον Κουτσοποδιώτη. Το τελευταίο εικοσάλεπτο οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν. Το ματς παρακολούθησαν σχεδόν 100 φίλαθλοι, μεταξύ των οποίων και 30 Αιγιαλείς.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος (75΄ Αθανασίου), Σανδραβέλης (46΄ Ρότα), Πατινιώτης (46΄ Πολυχρονιάδης), Βλάχος (60΄ Κουτσοποδιώτης), Κοντοές (60΄ Στίκας), Μωυσίδης (46΄ Αράπης), Γκοτσούλιας (60΄ Μιχαλόπουλος), Μπούζας (70΄ Ρέλλας), Καζβιρόπουλος (46' Πουκέτα, υπό δοκιμή), Μπουρλάκης (60΄ Καζναφέρης), Ξόμπλιος.

Last modified onΚυριακή, 04 Σεπτέμβριος 2016 22:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep