Επιβεβαίωση για Βλάχο

Ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε δύο ακόμα νεαρούς, τον Κώστα Βλάχο και τον Αλέξανδρο Μιχαλόπουλο.

Σε δύο ακόμα προσθήκες νεαρών προχώρησε ο Παναιγιάλειος. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Αιγίου ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον κεντρικό αμυντικό, Κώστα Βλάχο που έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του flnews στις 29 Αυγούστου, ενώ έγινε γνωστή και η μεταγραφή του Αλέξανδρου Μιχαλόπουλου από τον Βύζαντα Μεγάρων.

Ο Βλάχος είναι γεννημένος στις 6 Φεβρουαρίου 1995 και τη σεζόν 2015-16 είχε 1 συμμετοχή με τον Πανιώνιο. Την αγωνιστική περίοδο 2014-15 φόρεσε τη φανέλα του Φωστήρα (13 συμμετοχές), ενώ προηγουμένως έπαιζε στους Νέους της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Σε ό,τι αφορά στον Μιχαλόπουλο, είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1995 και αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Από το 2013 εως και το 2016 έπαιζε στον Βύζαντα Μεγάρων (42 συμμετοχές συνολικά).

Η ΠΑΕ ανέφερε:

«Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Κώστα Βλάχο και Αλέξανδρο Μιχαλόπουλο. Ο Βλάχος αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και έχει περάσει από τις Β' ομάδες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Επόμενος σταθμός του ήταν ο Φωστήρας, ενώ πέρυσι "έγραψε" μια συμμετοχή με την φανέλα τού Πανιωνίου.

Ο Μιχαλόπουλος αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ακολούθως μεταπήδησε στις αντίστοιχες του Πανιωνίου, ενώ για τρία χρόνια αγωνίστηκε με τον Βύζαντα Μεγάρων. Στους δύο φερέλπιδες ποδοσφαιριστές ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά».

Last modified onΚυριακή, 04 Σεπτέμβριος 2016 00:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep