Ελευσίνια... μυστήρια

Ο Θανάσης Δημόπουλος είναι εντελώς προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας στην ήττα με 6-1 από την Σπάρτη και φυσικά αναθεωρεί τα σχέδια του για τις μεταγραφές. Ο Θανάσης Δημόπουλος είναι εντελώς προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας στην ήττα με 6-1 από την Σπάρτη και φυσικά αναθεωρεί τα σχέδια του για τις μεταγραφές.

Έντονος προβληματισμός σε διοίκηση και τεχνικό επιτελείο μετά την εμφάνιση με την νεοφώτιστη Σπάρτη και την ήττα με 6-1.

Αλλαγή προσανατολισμού στην ομάδα του Πανελευσινιακού μετά την εύκολη ήττα στην Λακωνία από την Σπάρτη και τα απίστευτα κενά στην άμυνα. Η καθυστέρηση στις μεταγραφές έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον τεχνικό της ομάδας Θανάση Δημόπουλο, όσο και τον πρόεδρο της ομάδας Σπύρο Δημόπουλο που πρέπει να βρουν άμεσα λύσεις για να προσθέσουν εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ.

Οι οικονομικές δυνατότητες δεν είναι τόσο μεγάλες, ενώ μετά την περσινή φυγή των ξένων ποδοσφαιριστών τον Δεκέμβριο υπάρχει δυσκολία στο να πείσουν τους εκπροσώπους τους να επιλέξουν την ομάδα του Θριάσιου. Η αντίδραση, πάντως, αναμένεται να είναι άμεση και να ψάξουν για ποδοσφαιριστές που θα μπουν άμεσα στο πρόγραμμα ώστε να γίνει σε σωστές βάσεις η προετοιμασία για την έναρξη της νέας σεζόν.

Από την πλευρά της διοίκησης σίγουρα δεν θέλουν να μπουν πάλι στην αγωνία της σωτηρίας μέχρι το τελευταίο λεπτό του πρωταθλήματος και έτσι αναμένεται να γίνουν γρήγορα κινήσεις.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep