«Στη μέση της βαθμολογίας»

O Πανελευσινιακός ηττήθηκε με 6-1 από την Σπάρτη σε φιλική αναμέτρηση και ο τεχνικός της ομάδας, Θανάσης Δημόπουλος, μίλησε για πολλές ελλείψεις σε άμυνα και αμυντικά χαφ. O Πανελευσινιακός ηττήθηκε με 6-1 από την Σπάρτη σε φιλική αναμέτρηση και ο τεχνικός της ομάδας, Θανάσης Δημόπουλος, μίλησε για πολλές ελλείψεις σε άμυνα και αμυντικά χαφ.

Ο Θανάσης Δημόπουλος είπε πως η βαριά ήττα (6-1) από την Σπάρτη ήρθε λόγω κούρασης και απουσιών.

Να βρίσκεται στις μεσαίες θέσης της βαθμολογίας είναι ο στόχος του Πανελευσινιακού για την φετινή Football League, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μετά την ήττα από την Σπάρτη ο προπονητής του Πανελευσινιακού Θανάσης Δημόπουλος.

«Η Σπάρτη ήταν πολύ καλύτερη από εμάς, ήταν πιο φρέσκια, και μακάρι να πάει έτσι. Εμείς δεν ήμασταν καθόλου καλοί, δεν είχαμε ταχύτητα, φρεσκάδα καθώς βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας. Πρέπει να δουλέψουμε προκειμένου να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτών των παιχνιδιών. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο θέλει δυνατή προπόνηση και χρειάζεται σκληρή δουλειά. Το αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου καλό για εμάς, αλλά δεν τρέχει και τίποτα γιατί τα φιλικά παιχνίδια έχουν λιγότερη σημασία.

Είχαμε απουσίες στα σέντερ μπακ και τα αμυντικό χαφ. Οι παίκτες μου ήταν φορτωμένοι πολύ που σημαίνει ότι δουλεύουν αρκετά στην προπόνηση και μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι. Την Σπάρτη την είδαμε πιο καλή και τακτικά, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές πιστεύω ότι εάν είναι και στο πρωτάθλημα θα έχει πολύ καλή πορεία. Ο στόχος του φετινού Πανελευσινιακού είναι να τερματίσει στις μεσαίες θέσεις».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep