Ακόμα τρεις στην Καλλονή

Τη συμφωνία της με τρεις ακόμα παίκτες επισημοποίησε την Τρίτη (26/7) η Καλλονή.

Παίκτες της Καλλονής είναι και επίσημα οι Δημήτρης Λίταινας, Μιχάλης Φράγκος και Λόρι Κέρι, οι οποίοι υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους και ανακοινώθηκαν. Ηδη οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Βαζάκα και συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Λίταινα. Ο νεαρός επιθετικός γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου του 1995 και προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Τύρναβος».

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Φράγκο. Ο Μιχάλης Φράγκος είναι γεννημένος στις 20 Μαρτίου του 1990 και αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ. Έχει περάσει από Θρασύβουλο, Πρέβεζα, Διαγόρα, Πανηλειακό, Φωκικό, Λαμία και Καλλιθέα».

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φλόρενς (Λόρι) Κέρι. Ο Κέρι είναι γεννημένος στις 17 Σεπτεμβρίου του 1990 και αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ. Έχει αγωνιστεί στον Πιερικό, την Αναγέννηση Γιαννιτσών, τον ΑΟ Χανίων, τον Έβρο Σουφλίου, τα Τρίκαλα και τον Αιολικό».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep