Βλέπει Κρητικό η Καλλονή

Ο Στέλιος Κρητικός είναι από τους στόχους της Καλλονής για την γραμμή κρούσης και σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει και το ότι συνεργάστηκε την τελευταία περίοδο με τον Γιώργο Βαζάκα στον Απόλλωνα. Ο Στέλιος Κρητικός είναι από τους στόχους της Καλλονής για την γραμμή κρούσης και σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει και το ότι συνεργάστηκε την τελευταία περίοδο με τον Γιώργο Βαζάκα στον Απόλλωνα.

Συζητήσεις με τον 30χρονο επιθετικό έχουν στην ομάδα της Λέσβου για να ενισχύσουν και άλλο την γραμμή κρούσης.

Ο Στέλιος Κρητικός είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που εξετάζει η ομάδα της Καλλονής για την ενίσχυση της ώστε να υπάρχει μια έμπειρη και αξιόπιστη λύση για την επίθεση της. Ο 30χρονος που τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Football League μετρά 230 αγώνες και 36 γκολ στην δεύτερη κατηγορία. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής με μόλις 14 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος, όπου σημείωσε ένα γκολ. Η πιο παραγωγική του χρονιά ήταν το 2013-14 στον Ηρακλή Ψαχνών με 13 γκολ σε 40 παιχνίδια.

Η Καλλονή χρειάζεται ποδοσφαιριστές που να ταιριάζουν στο στυλ που συνηθίζει ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Βαζάκας. Άλλωστε όπως φαίνεται από τον μέχρι τώρα σχεδιασμό της ομάδας της Λέσβου, βασικός άξονας επιλογής είναι οι ποδοσφαιριστές να έχουν γνώση της κατηγορίας και των συνθηκών της.  

Last modified onΤρίτη, 26 Ιούλιος 2016 17:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep