Με άρωμα… Super League (photos)

Το ταξίδι του Άρη για τη Super League ξεκίνησε, με 3.000 φίλους στο πλευρό του

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Άρης ξεκίνησε τη Δευτέρα (25/7) την προετοιμασία του, με στόχο την επιστροφή στη Super League. Περίπου 3.000 φίλοι των «κίτρινων» βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποθέωσαν τους παίκτες και τον Νίκο Αναστόπουλο, ζητώντας την άνοδο. Αν και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ, καθώς τα κενά είναι μεγάλα, ο 58χρονος τεχνικός ξεκίνησε τις προπονήσεις με τους παίκτες που ως τώρα έχουν ανανεώσει κι έχουν αποκτηθεί.

Το ενδιαφέρον και τα βλέμματα συγκέντρωσε ο νεοαποκτηθείς Αντρέου Γκουεράο, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τον κόσμο. «Πρώτη φορά βλέπω στην καριέρα μου σε πρώτη προπόνηση τόσο πολύ κόσμο. Έμαθα πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι φανταστική, οι οπαδοί της ομάδας είναι εξαιρετικοί, αλλά δεν περίμενα είναι η αλήθεια τόσο κόσμο. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις να ανέβει στη Super League. Μίλησα και με τον Χαβίτο και με τον Οριόλ Λοθάνο και με τον Ραούλ Μπράβο και μου είπαν τα καλύτερα για την ομάδα και την πόλη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οσο για τον Ντάρσι Νέτο, επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια στον Άρη και ήταν ξεκάθαρος ως προς τον στόχο της ομάδας: «Μετά από χρόνια γύρισα στο σπίτι μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αγαπάω τον κόσμο και την ομάδα, Είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Τρεις εβδομάδες περίμενα να πάνε όλα καλά με τη μεταγραφή μου. Μίλησα με τον προπονητή, μου είπε ότι έχουμε δυνατή ομάδα. Πιστεύω πως θα ανέβουμε σίγουρα».

Last modified onΔευτέρα, 25 Ιούλιος 2016 22:15

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep