«Δύσκολο πρωτάθλημα, μεγάλη προσπάθεια»

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για τις δυσκολίες που υπάρχουν στην Football League και την μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να κάνει ο Άρης για να κερδίσει την άνοδο. Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για τις δυσκολίες που υπάρχουν στην Football League και την μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να κάνει ο Άρης για να κερδίσει την άνοδο.

Ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν ενθουσιασμένος από την παρουσία του κόσμου, μίλησε για την καθυστέρηση στον σχεδιασμό και τον απόλυτο στόχο της ανόδου στην Super League.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη έκαναν την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα σεζόν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία. Εμείς, από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό και με τη βοήθεια του κόσμου, τον οποίο και ευχαριστώ για την παρουσία του σήμερα εδώ, να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Super League.

H Football League είναι ένα σκαλί πιο πάνω από την Γ΄ Εθνική και ως εκ τούτου έχει περισσότερες δυσκολίες.

Το ότι υπήρξε μία καθυστέρηση στον σχεδιασμό είναι γεγονός. Είναι πράγματα που τα ξέρουμε και τα γνωρίζουμε. Δεν είναι φετινά. Έπρεπε μία συγκεκριμένα διαδικασία να γίνει πέρυσι και δεν έγινε. Δεν ευθύνεται ούτε ο κ. Καρυπίδης και κατ΄ επέκταση ούτε εγώ. Αυτή η διαδικασία έπρεπε να γίνει πέρυσι.

Δεν είναι σωστό να μπαίνουμε σε διαδικασία ονομάτων και αριθμών. Όποιος παίκτης είναι να έρθει, θα ανακοινωθεί επίσημα από το γραφείο Τύπου. Τόσα χρόνια στα γήπεδα έμαθα πως αν κάποιος, δεν υπογράψει δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά. Είχαμε πρόσφατα παραδείγματα.

Το κύπελλο είναι μια διοργάνωση που ο Άρης έχει επιτυχία. Δεν θ’ αδιαφορήσουμε για τoν συγκεκριμένο θεσμό. Θα παίξουμε την μπάλα μας και θα δούμε τι θα γίνει».  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep