«Το πρώτο κιτρινόμαυρο προσκλητήριο!»

Κάλεσμα στον κόσμο και τους φορείς της Καρδίτσας κάνει η Αναγέννηση για την πρώτη προπόνηση που θα γίνει την Τρίτη (26/7)

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ξεκινά την Τρίτη (26/7, 19:00) την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν και απευθύνει το πρώτο κιτρινόμαυρο προσκλητήριο! Με ανακοίνωσή της η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» καλεί τους φίλους της να σταθούν και φέτος δίπλα στην προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου η Αναγέννηση να συνεχίσει να διαφημίζει την Καρδίτσα σε όλη την Ελλάδα, επιλέγοντας τον δύσκολο δρόμο της σκληρής δουλειάς. Παράλληλα, κάλεσε όλους τους φορείς του νομού να στηρίξουν την ομάδα, που γράφει ιστορία, όντας για 4η συνεχή χρονιά σε επαγγελματική κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική σεζόν, που σηματοδοτεί και το ξεκίνημα της προετοιμασίας πραγματοποιεί την Τρίτη το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας η ομάδα μας!!!

Το πρώτο κιτρινόμαυρο προσκλητήριο!!!

Η Αναγέννηση, συνεχίζει και φέτος μια μοναδική και καταπληκτική διαδρομή που ξεκίνησε από τ' αποκαΐδια τον Οκτώβρη του 2011!!!
Ακολουθώντας τον ΔΥΣΚΟΛΟ δρόμο κι όχι τις εύκολες λύσεις των συγχωνεύσεων και των αλχημειών...
Σπάζοντας όλα τα ρεκόρ, πετυχαίνοντας πρωτοφανή για την ιστορία της αλλά και το επαρχιακό ποδόσφαιρο πράγματα, και κυρίως ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ και ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ την Καρδίτσα στα πέρατα της χώρας...
Με μια υγιή και κρυστάλλινη προσπάθεια, αμιγώς Καρδιτσιώτικη και Αναγεννησιώτικη...
Χωρίς μιζέρια, χωρίς εσωστρέφεια, με καθαρό βλέμμα και παλικαριά...

Ο πρόεδρός μας με αίσθημα ευθύνης για άλλη μια σεζόν, μπήκε μπροστά!
Σε εποχές αποτρεπτικές για τέτοιες προσπάθειες και πολύ δύσκολες...
Οπως διαπίστωσαν οι φίλαθλοι από τις πρώτες κινήσεις του μετεγγραφικού σχεδιασμού η Αναγέννηση θα μπει στο στίβο για τη νέα χρονιά ανταγωνιστική και μάχιμη!!!
Δίνοντας την ευκαιρία σε ένα νέο ικανότατο Καρδιτσιώτη τεχνικό που βγήκε απ τα σπλάχνα της ομάδας, να ξεκινήσει μια σημαντική διαδρομή...
Οπως έπραξε και με τον προηγούμενο δίνοντάς του την ευκαιρία να δουλέψει επί πέντε συνεχόμενες περιόδους!

Στηρίζοντας με πάθος τους αθλητές μας, παλιούς και νέους με μεγαλύτερη έμφαση μάλιστα όταν θα έρχονται τα δύσκολα και δημιουργώντας συνθήκες οικογένειας όπως ξέρει να κάνει κάθε φορά...
Γράφει ήδη ιστορία αφού συμμετέχει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ από καταβολής για 4η σερί σεζόν στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία...
Στο χέρι όλων είναι να συνεχίσει την καταπληκτική της διαδρομή...

Το μόνο ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ για να στηρίξουμε την ομάδα μας εμείς που είμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης είναι η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.
Καλούμε λοιπόν όλο τον αγνό Αναγεννησιώτικο κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια για την οποία μιλάει όλη η Ελλάδα...
Χωρίς μιζέρια, χωρίς εμπάθεια, χωρίς προσωπικά απωθημένα...
Η Αναγέννηση ΕΝΩΝΕΙ και είναι έτοιμη να χαρίσει κι άλλες όμορφες στιγμές ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ...

Καλούμε όλους τους φιλάθλους όπως κι αν αυτοπροσδιορίζονται, οργανωμένους και μη να προμηθευτούν το φθηνό εισιτήριο διαρκείας που θα τεθεί σε κυκλοφορία σε λίγες ημέρες και να εγγραφούν στον κατάλογο των μελών του Α.Σ που είναι ο μεγαλύτερος απ’ όλες τις επαρχιακές ομάδες εδώ και πέντε χρόνια με πραγματικά κι όχι "φανταστικά" μέλη.

Με τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ διασφαλίζεται η διαφάνεια, η ομαλή λειτουργία και έχει αξία η εποικοδομητική κριτική προσέγγιση κι όχι με το "κρύψου και φώναξε".
Η Αναγέννηση αναβάθμισε τη Γενική της Συνέλευση, έχει δημοκρατικά όργανα, μετοχολόγιο, μέλη και προτρέπει όλους τους φιλάθλους να συμμετέχουν για να μπορούν να εκλέγουν και να εκλέγονται.
Και κυρίως να ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ το σύλλογο απέναντι σε κάθε δυσκολία...

Καλούμε τους θεσμικούς φορείς της πόλεως και του Νομού να σεβαστούν την ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ που συντελείται από τους ανθρώπους που υπηρετούν την ομάδα από κάθε πόστο, με μεγάλα οφέλη για την περιοχή.
Να τη στηρίξουν και να διευκολύνουν το έργο της...

Καλούμε, τέλος, όλο τον κόσμο να δώσει ΒΡΟΝΤΕΡΟ παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας...
Ξεκινάμε!!! Ενα σώμα, μια ψυχή για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μας...

Last modified onΔευτέρα, 25 Ιούλιος 2016 20:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep