«Άλλο ένα ταξίδι ξεκινάει…»

Τους φίλους της Αναγέννησης Καρδίτσας καλεί η ΛΕ.Φ.Α.Κ. στο γήπεδο την Τρίτη (26/7), για την πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς.

Την Τρίτη (26/7) ξεκινά η νέα σεζόν για την Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση και η ΛΕ.Φ.Α.Κ. απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών και να στηρίξει την προσπάθεια. Μάλιστα, οι οργανωμένοι οπαδοί ξεκαθάρισαν πως και φέτος θα στηρίξουν οικονομικά την ομάδα αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλούμε όλον τον κόσμο στην πρώτη προπόνηση της ομαδάρας στο στάδιο την ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 7 να χειροκροτήσουμε παλιούς και νέους παίχτες και προπονητές καθώς άλλο ένα ταξίδι ξεκινάει για την καψούρα μας….

Σαν ΛΕΦΑΚ για άλλη μια χρονιά παρά τους δύσκολους καιρούς θα πάρουμε για άλλη μια φορά όπως κάνουμε όλα τα χρόνια μαζικά εισιτήρια διαρκείας και θα γραφτούμε μέλη δίνοντας έμπρακτα πολύτιμες ψυχολογικές και οικονομικές ανάσες στην ομάδα μας….

Για άλλη μια φορά δεν επιθυμούμε καμιά προνομιακή μεταχείριση σε σχέση με τις τιμές των υπόλοιπων φιλάθλων της ομάδας μας, γιατί πραγματικά η ομάδα μας τα έχει ανάγκη για να βαστήξει στέρεα στα πόδια της. Αυτό το γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα γιατί ως πέρσι είχαμε την τιμή να την υπηρετήσουμε κι από το διοικητικό πόστο….

Υ.Γ.1 ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗ,ΠΑΘΟΣ,ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ,ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΙ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΟΧΙ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ,ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΙΑ……..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΧΑΖΟΥΝ…

Υ.Γ2 ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΝΑΡΙΑ ΜΟΥ…».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep