Αποσύρθηκε για Γκούφα!

Ο Παναιγιάλειος δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Αρμάντο Γκούφα έπειτα από το δημοσίευμα του flnews που έκανε λόγο για επαφή με τον Απόλλωνα.

Το ενδιαφέρον της για ανανέωση του συμβολαίου του Αρμάντο Γκούφα απέσυρε ο Παναιγιάλειος! Το μεσημέρι της Κυριακής (19/06) το flnews σας αποκάλυψε την κίνηση του Απόλλωνα να εντάξει στο ρόστερ του τον ταλαντούχο επιθετικό και λίγη ώρα αργότερα η ομάδα του Αιγίου έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία πλεστηριασμού για κανέναν!

Αναλυτικά η ΠΑΕ ανέφερε:

«Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει πως σήμερα, Κυριακή 19 Ιουνίου, αποσύρει το ενδιαφέρον της για ανανέωση του συμβολαίου τού ποδοσφαιριστή Αρμάντο Γκούφα, διότι, μολονότι ο εκπρόσωπός του, Νίκος Κοντόπουλος, μας είχε διαβεβαιώσει πως θα απαντήσει οριστικά στην πρότασή μας μέχρι και την περασμένη Τετάρτη (15 του μηνός), κάτι τέτοιο ουδέποτε έγινε…

Επιθυμούμε δε να καταστήσουμε σαφές πως η διοίκηση του «μελανόλευκου» συλλόγου δεν θα μπει ποτέ στη διαδικασία «πλειστηριασμού» για την ανανέωση συνεργασίας ή την απόκτηση οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή.

Στον Αρμάντο, ο οποίος ανδρώθηκε και μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στον Παναιγιάλειο, φορώντας επί τρία χρόνια τη φανέλα του, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Τέλος, διαβεβαιώνουμε τον εκπρόσωπό του πως έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα την «πόρτα» συνεργασίας με έναν υγιή (σε όλα τα επίπεδα) σύλλογο».

Last modified onΚυριακή, 19 Ιούνιος 2016 15:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep