Προεργασία στον Παναιγιάλειο...

Κινήσεις που δείχνουν συμφωνία γίνονται στον Παναιγιάλειο. Δεν κάνουν πίσω για Γκούφα, που... δεν πάει Απόλλωνα.

Μετάθεση μίας εβδομάδας πήραν οι ανακοινώσεις στον Παναιγιάλειο. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι το αργότερο την Πέμπτη (24/06) το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Και παρότι από πλευράς ΠΑΕ διαρρέει ότι είναι ανοικτές και οι δύο περιπτώσεις ενδιαφερόμενων, η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών δείχνει πολύ κοντά. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το γεγονός ότι έχουν ήδη γίνει κινήσεις, ώστε να γυρίσουν κάποιοι πρώην ποδοσφαιριστές των «μελανόλευκων» στο έμψυχο δυναμικό.

Εκτός του Πολ Ουρτάδο, στο πλάνο βρίσκεται και ο Κρίστιαν Μίλιεβιτς, αλλά τόσο οι περιπτώσεις αυτές, όσο και το ζήτημα του προπονητή θα εξαρτηθεί από τις διοικητικές εξελίξεις. Όπως, βέβαια, τονίζεται: «Ποδοσφαιριστές όπως οι Μίλιεβιτς, Ουρτάδο και Φουρτάδο δεν θα έφευγαν πέρυσι αν υπήρχε διοικητική ηρεμία».

Αντίθετα, από την ΠΑΕ τονίζεται πως η πόρτα έχει κλείσει για τον Αρμάντο Γκούφα εξαιτίας των χειρισμών που έκανε ο εκπρόσωπός του. Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν πως η μετακίνηση του νεαρού μεσοεπιθετικού στον Απόλλωνα Σμύρνης οδηγήθηκε σε «ναυάγιο».

Last modified onΤρίτη, 21 Ιούνιος 2016 23:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep