Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ολοι μαζί μπορούμε»

Ο Μιχάλης Ζιώγας έτοιμος για την πρώτη προπόνηση με την ΑΕΛ. Ο Μιχάλης Ζιώγας έτοιμος για την πρώτη προπόνηση με την ΑΕΛ.

 

Ο Μιχάλης Ζιώγας στην «παρουσίαση» του δεν θέλησε να πει πολλά λόγια και μίλησε για δουλειά και συνεργασία όλων για το καλό της ΑΕΛ.

Την πίστη του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας εκδήλωσε ο Μιχάλης Ζιώγας λίγη ώρα πριν την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα στην οποία έζησε μεγάλες στιγμές ως ποδοσφαιριστής. Για τον ίδιο ήταν «όνειρο ζωής» να αναλάβει την ΑΕΛ.
«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας για τη μεγάλη τιμή που μου έκανε να μου εμπιστευτεί τις τύχες της ΑΕΛ. Ήταν όνειρο ζωής για μένα. Δεν είναι στιγμή να πούμε πολλά. Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά, πιστεύω στην ομάδα και θα ήθελα να απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, να μας συμπαρασταθεί και να μας βοηθήσει αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο ματς με τη Βέροια. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».


-Η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Πέντε βαθμούς από τα πλέι οφ και άλλους τόσους από τη γραμμή του υποβιβασμού. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να πετύχει;
«Γνωρίζω πολύ καλά τη θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Προέχει, ωστόσο, το ματς του Σαββάτου. Εκεί πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δείξουμε σοβαρότητα, υπομονή και προσπάθεια. Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς μεμονωμένα. Η ΑΕΛ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και κάθε μεγάλη ομάδα που είναι σε κρίση βρίσκει τον τρόπο να μπει στον δρόμο των επιτυχιών».


-Το πρόβλημα της ομάδας είναι αγωνιστικό ή ψυχολογικό;
«Είμαι λίγες ώρες μόνο στο τιμόνι της ομάδας. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω τα παιδιά όσο μπορώ και στους δυο τομείς».


-Μπορεί η εικόνα της ομάδας να αλλάξει;
«Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές κι αυτός είναι ο λόγος που ανέλαβα γνωρίζοντας ότι ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα. Πιστεύω στις δυνατότητές τους. Πρέπει όλοι μαζί να τους βοηθήσουμε να βρουν τον πραγματικό τους εαυτό».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep