«Να μας κάνει πιο σοφούς»

Ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, Κώστας Γεωργιάδης, μίλησε για έναν ωραίο επίλογο.

Με νίκη επί της Κέρκυρας ολοκληρώθηκε η χρονιά για τον Αγροτικό Αστέρα, με τον προπονητή του, Κώστα Γεωργιάδη, να μιλά για ωραίο επίλογο και να επισημαίνει ότι η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη. Αναλυτικά όσα είπε: «Πριν πέντε χρόνια είχα προπονητή τον Αλέκο Βοσνιάδη. Είναι από τα πιο όμορφα όνειρα που θα μπορούσα να έχω, ότι είναι δίπλα μου τώρα σε συνέντευξη Τύπου. Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να αγωνίζομαι αντίπαλός του.

Πέρα από τις προπονητικές του ικανότητες, που έχει κατακτήσει ανόδους, είναι άνθρωπος με ηθική. Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν καλό το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στην Κέρκυρα. Πήρε επάξια την άνοδο. Ήταν η καλύτερη ομάδα, έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Για εμάς, σήμερα έχω ευχάριστα συναισθήματα.

Ένα σημαντικό κομμάτι είναι ότι παρότι δεν είχε βαθμοθηρικό σκοπό, βγάλαμε κίνητρα και αγωνιστικότητα. Κάναμε το 3x3 και αποδείξαμε ότι τον στόχο της παραμονής δεν αξίζαμε να τον υπηρετούμε. Απέδειξαν σήμερα τα παιδιά ότι αξίζουν και ότι το μέλλον είναι μπροστά τους. Προπονώντας αυτά τα παιδιά κάθε μέρα έβλεπα ότι αδικούμασταν από τη θέση μας.

Ήρθε ένας πολύ ωραίος επίλογος. Συγχαρητήρια στην Κέρκυρα και στον κόουτς. Ευχαριστώ και τα δικά μας παιδιά. Ήταν τα πρώτα μου προπονητικά βήματα και ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα με αυτούς τους παίκτες. Ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου. Εύχομαι αυτή η χρονιά να μας κάνει πιο σοφούς. Να αρχίσουμε να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Τότε η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη.

Υπάρχει προβληματισμός για τη χρονιά. Αν δεν υπήρχε προβληματισμός, δεν θα κάνουμε ούτε ένα βήμα μπροστά. Υπάρχουν άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτό το οικοδόμημα και θα δουν στο μέλλον κάτθι καλύτερο».

Last modified onΚυριακή, 29 Μάιος 2016 21:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep