Πήρε και τον τραυματία Τσεμπερίδη

Επίλογο στη Football League γράφει ο Αγροτικός υποδεχόμενος την Κέρκυρα στο «Δημήτρης Κοντικάκης».

Ο Αγροτικός Αστέρας με τη συμπαράσταση των φιλάθλων του γράφει αύριο το δικό του επίλογο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, υποδεχόμενος την Κέρκυρα στο «Δημήτρης Κοντικάκης». Οι απουσίες είναι αρκετές για τους «πράσινους». Συγκεκριμένα θα λήψουν λόγω καρτών οι Στέφανος Καπίας, Νίκος Σαμουηλίδης, Παύλος Καθάριος και Κώστας Θεοδωρίδης.

Επί της ουσίας, ο Κώστας Γεωργιάδης συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, ακόμα και τον Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, ο οποίος ενώ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ζήτησε να ολοκληρώσει τη φετινή χρονιά μαζί με τους συμπαίκτες του στο γήπεδο! Επίσης, μεταξύ των επιλογών του τεχνικού των «σταχυοφόρων» βρίσκονται τρεις τερματοφύλακες και τρεις ποδοσφαιριστές κάτω των 19 ετών, οι Βαφέας, Έππας και Σιαμπάνης.

Συνεπώς, οι 18 που απαρτίζουν την αποστολή για την 34η και τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος είναι οι εξής: Βοσνιάδης, Γιακουμής, Γρηγοριάδης, Καραμπάς, Σκλιοπίδης, Βαφέας, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Καραντασιάδης, Έππας, Μακρυδημήτρης, Τσεμπερίδης, Μπιτάνγκ, Βελλίνης, Συμελίδης, Σιαμπάνης, Τοπούζης, Διαμαντόπουλος.

Last modified onΣάββατο, 28 Μάιος 2016 22:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep