«Έτοιμοι για τέτοιες διαιτησίες»

Τα παράπονά του εξέφρασε έμμεσα ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ράτκο Ντόστανιτς, μετά τη νίκη επί της Ζακύνθου

Η ΑΕΛ πρέπει να ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τόσο τους αντιπάλους της όσο και τους διαιτητές σύμφωνα με τον Ράτκο Ντόστανιτς που εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Ζάκυνθο.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 2-0 επί των Επτανήσιων επεσήμανε αρχικά: «Είδαμε σήμερα ένα παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Σήμερα κερδίσαμε με σχετική ευκολία γιατί βάλαμε γρήγορο γκολ. Παίξαμε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και τέλειωσε το παιχνίδι με το δεύτερο τέρμα που πετύχαμε πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ξέρουμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας και θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για να μην υπάρχουν αυτά τα κενά. Αυτό ξέρουμε πως απαιτείται από όλους. Μετά το παιχνίδι στις Σέρρες ξέραμε πως είναι βασικοί οι τρεις βαθμοί σε αυτό το ματς. Εγώ θα ήθελα να πω πως αν παίξουμε έτσι όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο δεν θα συναντήσουμε καμία δυσκολία και με τους μετέπειτα αντιπάλους μας».

Αναφερόμενος στην διαιτησία τόνισε: «Η δουλειά μου είναι η προπονητική. Η δική μου η δουλειά είναι να προετοιμάζω την ομάδα απέναντι στους αντιπάλους και τους διαιτητές. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα μιλήσει για την διαιτησία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για τέτοιες διαιτησίες. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να φανατίσει τους παίκτες και την κερκίδα».

Σχετικά με τους αρχηγούς της ομάδας, σημείωσε: «Ξέραμε ότι ο Ουρτάδο αν είναι αρχηγός θα σκοράρει (γέλια)». Όσο για τις μεταγραφές υπογράμμισε: «Φαίνεται πως όλοι έχουν δικαίωμα για μεταγραφές εκτός από εμάς. Έχουμε τη δική μας φιλοσοφία. Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα. Υπάρχει καλό κλίμα. Από τον πρόεδρο μέχρι το προπονητικό τιμ πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε ακόμη ψηλότερα».

Από τους παίκτες το «παρών» έδωσε ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ δηλώνοντας: «Σήμερα παίξαμε με μια ομάδα που αν δεν προσέξεις θα σου κάνει την ζημιά. Όπως την έκανε την προηγούμενη αγωνιστική. Καταφέραμε αυτό που έπρεπε και πήραμε τους τρεις βαθμούς.  Συγχαρητήρια στην Ζάκυνθο παρά τα προβλήματα παλεύει όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Πηγή: larissasportnews.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep