Δεν «κολλάει» η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ νίκησε εύκολα 2-0 τη Ζάκυνθο και παραμένει μόνη πρώτη μετά την 15η αγωνιστική.

Εξαιρετικά τα καταφέρνει στη Football League η ΑΕΛ. Η ομάδα του κάμπου υποδέχτηκε τη Ζάκυνθο στο AEL FC Arena και τη νίκησε 2-0, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Ουρτάδο (1') και Μπόγιοβιτς (45').

Οι Θεσσαλοί ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και αν ήταν περισσότερο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και άλλα τέρματα. Οι Επτανήσιοι υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα των «βυσσινί». Ο μόνος που ξεχώρισε για την ομάδα του Δημήτρη Νόλη ήταν ο Ζαουάντ Ζαϊρί, ο οποίος όμως δεν κατάφερε μόνος του να κάνει τη διαφορά.

Έτσι η ΑΕΛ, που είχε και παράπονα από τη διαιτησία, έφτασε τους 34 βαθμούς και ό,τι και αν γίνει θα είναι μόνη πρώτη στην βαθμολογία μετά την 15η αγωνιστική. Ο κόσμος έδωσε για μια ακόμα φορά δυναμικό παρών και έσπρωξε την ομάδα στην επικράτηση.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΑΕΛ (Ρ. Ντόστανιτς): Ξενοδόχοβ, Μασούρας, Μονιάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Ουρτάδο, Μπανούσης, Μπουντόπουλος (67' Ροβίθης), Κουτσιανικούλης (75' Κρητικός), Μαρουκάκης, Μπόγιοβιτς (62' Λαμπρόπουλος)

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δ. Νόλης): Πολίτης, Γραικός, Κυριακίδης, Κουρέλλας, Καμπούρης, Ναζίμ Ορφανίδης (85' Αναστασιάδης), Ζαϊρί, Κρολ, Μεντούρ (72' Κάρδαρης), Ζέλιος (55' Λέκκας)

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά), Βοηθοί: Τζιλίρης, Γιαννίκος (Πειραιά)

Last modified onΤρίτη, 19 Ιανουάριος 2016 03:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep