«Να σταματήσει τη διαιτησία»!

Έξαλλος ο Δημόπουλος με τη Μπαλιάκα. Ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

«Η διαιτησία δεν ήταν καθόλου καλή σήμερα. Η επόπτης πρέπει να σταματήσει σήμερα κιόλας τη διαιτησία. Καλή συνέχεια στην Παναχαϊκή»

Βαριές κουβέντες είπε ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Θανάσης Δημόπουλος για τη διαιτησία του αγώνα με την Παναχαϊκή! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews.gr, στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των «σταχυοφόρων» τόνισε μεταξύ άλλων: «Η διαιτησία δεν ήταν καθόλου καλή σήμερα. Η επόπτης πρέπει να σταματήσει σήμερα κιόλας τη διαιτησία. Καλή συνέχεια στην Παναχαϊκή»!

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας:

«Το δεύτερο γκολ ξεκινάει από θέση οφσάιντ και καταλήγει ότι ο Στεργίδης πέφτει πάνω στον Μανιάτη χωρίς ο τερματοφύλακας να τον ακουμπήσει. Στη συνέχεια δείχνει πέναλτι και κόκκινη που δεν υπάρχει. Επίσης δεύτερη κίτρινη κάρτα σε δύο λεπτά με αποτέλεσμα την αδικαιολόγητη αποβολή του Κασνέτση.».

«Η ΠΑΕ Πανελευσινιακός είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από τη σημερινή διαιτησία που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος. Το δεύτερο γκολ ξεκινάει από θέση οφσάιντ και καταλήγει ότι ο Στεργίδης πέφτει πάνω στον Μανιάτη χωρίς ο τερματοφύλακας να τον ακουμπήσει. Στη συνέχεια δείχνει πέναλτι και κόκκινη που δεν υπάρχει. Επίσης δεύτερη κίτρινη κάρτα σε δύο λεπτά με αποτέλεσμα την αδικαιολόγητη αποβολή του Κασνέτση. Παρακαλούμε να υπάρχει σεβασμός απέναντι στην ομάδα».

Last modified onΤετάρτη, 14 Οκτώβριος 2015 23:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep