«Ώρα για πρώτη νίκη»

Ο Πανελευσινιακός θέλει να... σπάσει το ρόδι απέναντι στην Παναχαϊκή. Εκτός αποστολής ο Λίτσος.

Με δύο ήττες (3-1) από ΑΕΛ και Κέρκυρα ξεκίνησε τη φετινή σεζόν ο Πανελευσινιακός. Ωστόσο, οι «σταχυοφόροι» θέλουν την Τετάρτη (14/10, 18:30) να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στην Παναχαϊκή την οποία υποδέχονται στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας.

«Ήρθε η ώρα να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη», δήλωσε στο flnews.gr ο τεχνικός, Θανάσης Δημόπουλος και σημείωσε: «Είμαστε έτοιμοι. Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, αλλά δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες στο γήπεδό μας».

Ο τεχνικός της ομάδας της δυτικής Αττικής παρακολούθησε την Κυριακή (11/10) τους Αχαιούς στο εκτός έδρας ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας και την Τρίτη (13/10) ολοκλήρωσε την προετοιμασία, αφήνοντας εκτός αποστολής τους Λίτσο, Παπαδόπουλο, Κορνελάτο, Παπακωνσταντίνου, Κυγάη και Καραογλανίδη.

Η αποστολή: Μανιάτης, Στεργιώτης, Μπαντίκος, Κακαράς, Μπλάνκο, Βιγιαφάνε, Χαλιώτης, Παληγεώργος, Ταμπάκης, Νικολάου, Ανδρίκος, Τσίγκρος, Δημόπουλος, Κασνέτση, Γκεμίσης, Τζώρτζης, Μπαρμπόσα, Μποτωνάκης, Ναούμ, Τσολακίδης, Πλαβούκος, Πούρνος, Γιαννιτσάνης.

Last modified onΤρίτη, 13 Οκτώβριος 2015 17:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep